Connect with us

Nahla se boji svog oca!
Šokantno

Nahla se boji svog oca!

Dešavanja u životima bivših partnera Halle Berry i Gabriela Aubryja iz dana u dan pune stranice žute štampe.

Sve je počelo incidentom sa dadiljom kada je slavna glumica zatražila sudsku zabranu viđanja Nahle njenom bivšem dečku i ocu njene ćerke.

Razlog ovakvog radikalnog postupka je njegov fizički napad na dadilju koja je čuvala devojčicu. Navodno je Gabriel ljutito gurnuo dadilju ka zidu, dok je ona držala Nahlu u rukama. Nakon incidenta, dadilja je dala otkaz i tužila Aurbyja, a Halle je od suda zatražila da mu se zabrani prilazak Nahli.

Tabloidi su kasnije pisali da je nekadašnjem paru socijalna služba Los Anđelesa dala je preporuku da bi za Nahlu najbolje bilo kada bi rešili nesuglasice sa strane i zajedno upisali kurs koji bi trebalo da im pomogne da postanu bolji roditelji.

Ipak, čini se da ni kurs roditeljstva neće pomoći Gabrielu da ponovo pridobije poverenje svoje preslatke ćerke. Naime, prema saznanjima do kojih je došao sajt TMZ.com, Nahla se boji svog oca! Navodno su radnici socijalne službe razgovarali s devojčicom, a ona im je rekla kako tata često urla na nju i da je to jako plaši.

Foto: TMZ

Loading...
3 Comments

3 komentara

 1. andrea

  14/02/2012 at 12:56 pm

  Na ovoj slici ne izgleda da se devojcica plasi oca,nego da ga voli.Dete koje se plasi,ne dira lice zlostavljaca….Mediji pisu svasta,sto samo moze da naskodi devojcici.

 2. nina

  14/02/2012 at 1:17 pm

  ^ ne znaci da ga ne voli ako se boji. te dva stvari mogu ici zajedno… i niko nije rekao da on bilo koga zlostavlja. verovatno je malo preke naravi i dete to vidi i oseti. ne znaci da se oni ne vole…

 3. Dijana

  14/02/2012 at 5:30 pm

  ko će ga znati?ko zna da li roditelji okreću dete jedno protiv drugog,da li mu svašta dozvoljavaju samo da bi pridobili njenu ljubav ili pak novine opet od muve prave slona?

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top