Prati nas

Najbolje glumice današnjice u novoj verziji filma ‘Ocean’s 11’

Film

Najbolje glumice današnjice u novoj verziji filma ‘Ocean’s 11’

 

Nema ih 11, ali sigurno će nam pružiti sjajnu zabavu (foto: Wenn)

Nema ih 11, ali sigurno će nam pružiti sjajnu zabavu (foto: Wenn)

Iako ima skoro dve godine do premijere, mnogi već sada željno isčekuju izlazak jednog od najočekivanijih holivudskih filmova.

Reč je o verziji Ocean’s 8 sa potpuno ženskom ekipom, a premijera je zakazana za 8. jun 2018. godine. A glumice koje će se pojaviti u spinofu filma Igraj svoju igru su neke od najboljih današnjice. Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Rihanna, Helena Bonham Carter, Midy Kailing i hip hoperka Awkwafina činiće ekipu pljačkašica, dok je u pregovorima i nedavna dobitnica Emmyja, Sarah Paulson.

Oskarovka Anne Hathaway je na festivalu u Torontu novinarima otkrila da je veoma uzbuđena što će raditi sa Rihannom na filmu. “Uzbuđena sam što ćemo se družiti u šminkernici i deliti međusobno savete i upoznati se bolje”, rekla je zvezda Jadnika.

Ove dame će biti nove pljačkašice kazina (foto: Wenn)

Ove dame će biti nove pljačkašice kazina (foto: Wenn)

I jedna od najboljih komičarki današnjice, Mindy Kailing, našalila se na račun svoje uloge u ovom filmu. “Vidi, veoma sam uplašena, jer kada sam videla sa kime ću glumiti, odmah sam znala koje će mi biti zaduženje u filmu: mene će napasti psi čuvari kako bi one mogle da uđu i opljačkaju kazino”, izjavila je ona u šou Setha Mayersa.

Reditelj Gary Ross, poznat po prvom delu trilogije Igra gladi, rekao je da će i nova verzija biti u duhu prethodnih nastavaka i da je ovo samo produženi deo filmova o grupi pljačkaša, u kojima smo gledali, između ostalih, George Clooneya, Brad Pitta i Matt Damona.


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. royal bitch

    10. 10. 2016. at 14:18

    sve mi je jasno, ali… Rihanna? Uz duzno postovanje ona nije ni blizu najboljim glumicama

  2. kp

    10. 10. 2016. at 14:29

    +royal bitch to je samo da bi privukli vecu paznju.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top