Prati nas

Najmasovniji medijski coming out u Hrvatskoj ikada!

Vesti

Najmasovniji medijski coming out u Hrvatskoj ikada!

Sredinom maja, u susednoj nam Hrvatskoj (a verovatno i mnogo šire) dogodio se najmasovniji coming out ikada! Desetine momaka i devojaka otvoreno je priznalo svoje sklonosti ka istom polu, snimivši klip za pesmu „Fuck you“, koju izvodi britanska pevačica Lili Alen. Ukoliko se pitate zašto baš ova pesma, dobro preslušajte tekst, shvatićete da se pevačica pesmom obračunava protiv homofoba i svake vrste netrpeljivosti.

Pošto su posredstvom interneta plasirane mnogobrojne verzije spota ove pesme, u kojima mnogi momci i devojke plešu, pevaju i razmenjuju nežnost, organizatori Zagreb Pride-a, odlučili su da snime hrvatsku verziju svojevrsne gej himne.

Kako to izgleda, pogledajte ispod.

Autor: Faris Yuma

Loading...


54 komentara

54 Comments

 1. NemanjA

  10/06/2010 at 12:13 pm

  homofobija smara….zamara bolje reći.

 2. Mia Jerko

  10/06/2010 at 12:52 pm

  Nikada me nije zanimalo sta se desava u krevetu drugih ljudi i ko sa skim spava, tako da nemam nista protiv homosexualaca.. Spot mi je superr..

 3. JOBAHA

  11/06/2010 at 12:33 am

  Neko je “objasnio” kako detetu da kazes da je to normalno…svaka cast na objasnjenju koje je,izvini,ali veoma plitko!!!zbog nase dece necemo ni dozvoliti parade “ponosa” u Beogradu i cmakanje bolesnika po ulicama…slobodno me osudite i ispljujte, ali ja sam IZRICITO protiv “ponosnih” i ne zelim bolest u svojoj zemlji i svom gradu…a ostatak sveta neka radi sta hoce!

 4. Pahulja

  11/06/2010 at 1:00 pm

  Pa naravno da je objasnio, a jesi li ti objasnila zasto je to bolesno? Nisi Jovana, jer nemas argumente. Prema tome, pokrij se usima i curi i smrdi u toj rupi!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top