Connect with us

Najpopularniji izvođači na karaokama su…




Muzika

Najpopularniji izvođači na karaokama su…

…i još jedna pobeda za Adele. Sem što je u 2011. godini nanizala uspehe, osvojila brojne nagrade i bila označena umetnikom godine pesme Adele najviše su se pevale na karaokama tokom prošle godine.

Nedavno istraživanje sprovedeno u Velikoj Britaniji pokazalo je da su Adele i njeni hitovi bili među najpopularnijim pesmama na karaoke žurkama tokom 2011.

Čak 25% karaoke pevačica i pevača biralo je pesmu Adel Someone Like You, na drugom mestu po popularnosti u 2011. godini bila je pesma Make You Feel My Love, Boba Dylana, a koju je Adele obradila na albumu 19.

Na trećem je mestu David Bowie i njegova pesma Heroes. Obnovljenu popularnost ovaj veliki hit iz 1977. godine duguje nedavnom ponovnom izvođenju u emisiji The X Factor.

Loading...
3 Comments

3 komentara

 1. Somebody

  17/01/2012 at 1:26 pm

  Kraljica !

 2. pifi

  19/01/2012 at 8:24 am

  dosadna je- bas da vidim kako ce sl album da joj prodje,ako uopste pokrene da snimi, jer je zaradila dovoljno para da jede i kupi brdo hrane..i to online shop lezeci u california king bedu hahaha

 3. Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN ██████████████ 100% Obsessed with Lady GaGa!!!

  20/01/2012 at 7:17 pm

  Smorila jeeeeeee… Savrseno peva, slazem se. Al su joj sve pesme iste… Ljubavne pesmice o slomljenom srcu…a kad cujem onu pesmu ‘Someone like you’ povraca mi se… -.-

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top