Connect with us

Najpopularniji pevači i najlepše žene sveta: konačno pogledajte Victoria’s Secret reviju (VIDEO)
Hot!

Najpopularniji pevači i najlepše žene sveta: konačno pogledajte Victoria’s Secret reviju (VIDEO)

(foto: Instagram/victoriassecret)

(foto: Instagram/victoriassecret)

Revija najprestižnijeg donjeg veša na svetu Victoria’s Secret može da stane rame uz rame, po važnosti, sa nedeljama mode koje se održavaju u svetskim metropolama. Sam koncept ove revije je, iz godine u godinu, takav da ćemo nakon gledanja imati utisak o svemu osim o vešu.  Ovim se, svakako, ne omalovažava kvalitet ili dizajn veša sa ovim potpisom, mada je, ruku na srce, za basnoslovne cene više zaslužna prodaja brenda nego suptilnost ili prefinjenost njegove izrade.

Ipak, kada se sve sabere i oduzme, ovaj graciozni donji veš pada u drugi plan jer se gledaoci mahom više fokusiraju na modele koji ih nose, a reč je o najlepšim ženama sveta, koje sve do jedne imaju tela od milion dolara, da se moramo zapitati na kojoj planeti raste ovakva vrsta žena, koje su visoke blizu 180cm, imaju lepo izvajane grudi i zadnjice, njihovi stomaci su potpuno ravni, a na sve to one hodaju toliko ležerno i neopterećeno sobom, da svaki negativan komentar može označavati samo povređenu sujetu.

Osim samih Viktorijinih anđela, pažnju nam odvlače i gostujuće pevačke zvezde, a radi se uvek o najpopularnijim izvođačima u tom trenutku. Takav je slučaj i ove godine, budući da su nastupila tri pevača čiji su se novi albumu našli na mestu broj 1 Billboardove liste najprodavanijih albuma nedelje.

Bruno Mars je izveo dva singla sa novog albuma 24k magici to naslovnu numeru i vrcavu pesmu Chunky. 

Lady Gaga je izvela čak 3 pesme sa novog albuma Joanne i to Million Reasons, A-YO John Wayne, a sve to na svojim čuvenim potpeticama od 30cm, kako bi bila podjednako visoka kao Viktorijini anđeli. Svoj šou je završila i sama hodajući na pisti i, naravno, noseći krila.

Pročitajte još i:  Gaga se obukla u marihuanu za Noć veštica

The Weekndov nastup je ispratila najveća medijska pompa, budući da je pored njega prošetala bivša devojka Bella Hadid. Harizmatični pevač je izveo samo jednu pesmu i to naslovni singl sa albuma Starboy.

Loading...
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top