Prati nas

Najpoznatiji slučajevi incesta!

Bizarno

Najpoznatiji slučajevi incesta!

Venčanje za nekog s kim ste u krvnom srodstvu deluje kao potpuna bizarnost, zar ne? Ne samo što to “nije normalno”, već i zato što je u većini zemalja sveta zabranjeno.

Dok većina ljudi incest smatra pogrešnim, ima i onih koji misle suprotno. Oni nemaju problem da budu u ljubavi sa osobama sa kojima dele iste gene. Donosimo vam neke od najpoznatijih primera incesta kroz istoriju.

Woody Allen and Soon-Yi (foto: Independent)

Woody Allen je oženio Soon-Yi, usvojenu ćerku njegove bivše žene Mia Farrow, nakon što se od nje razveo. Soon-Yi, koja je 35 godina mlađa od Alena, izjavila je da ga nikada nije gledala kao oca, ni dok su njena majka i on bili u braku. I dok tehnički ovo nije pravi incest, ipak… Degutantno je!

Albert Einstein i Elsa Lowenthal (foto: lagenealogy)

Einstein je neko koga mnogi smatraju najpametnijim čovekom koji je ikada hodao planetom. Ipak i on je imao svoju mračnu stranu. Nakon što se razveo od Mileve Marić, Albert se oženio svojom sestrom od rođene tetke Elsom Lowenthal.

Angelina Jolie i James Haven (foto: Bsa-troop621)

Iako ne postoje konkretni dokazi da su Angelina i njen brat James bili u incesoidnoj vezi, njih dvoje su se zajedno mnogo puta pojavljivali u javnosti, čak su se i neretko ljubili pred kamerama. U jednom od svojih intervjua James je izjavio da mu je teško da pronađe pravu ljubav, budući da kraj sebe već ima “savršenu ženu” – svoju sestru!

Charles Darwin i Emma Wedgwood (foto: Elizabethprince)

Otac teorije evolucije osnovao je porodicu sa svojom sestrom od tetke, Emmom, koja mu je rodila desetoro dece!

Jerry Lee Lewis i Myra Gale Brown (foto: Webpages)

Ne samo što se poznati američki kantri pevač oženio svojom sestrom od tetke, da stvar bude šokantnija, ona je u trenutku kada su se venčali imala 13, a on 22 godine!

Morgan Freeman i E’Dena Hines (foto: VH1)

Iako je Freeman u više navrata demantovao, Holivudom kruže glasine da je bio u vezi sa svojom usvojenom unukom!

Redakcija Tracara.com8 komentara

8 Comments

 1. Marianhel

  19/09/2014 at 5:24 pm

  Ne znam sta mi je groznije i bizarnije od svega ovoga..Zene sestre od tetke,jos ovom i desetoro dece rodila..Ovaj pedofil stariji od ove 35 godine a ova sto je mala 13 da i ne pominjem..Boze me sacuvaj..

 2. BVBArmy

  19/09/2014 at 8:01 pm

  @marianhel naravno da je odvratno ako je tacno.. ali pise da je Morgan vise puta demantovao ,nemojmo oah da jurimo sa optuzbama da je pedofil

 3. rfs

  19/09/2014 at 8:56 pm

  Karleusa je kupila vilu u Ankarii

 4. rfs

  19/09/2014 at 11:15 pm

  @rfs…Pa ajde ti svrati do nje..

 5. niki

  20/09/2014 at 9:10 am

  U Engleskoj je bilo uobičajen brak između prvih rođaka. Često sam to znala pročitati i u knjigama i romanima. Kod nas su se ženili rođaci 3.kolino. Nekada u bodula jako često. Indijanci se nisu ženili čak niti ako su pripadnici istog plemena.Uvik su dovodili čistu krv.Zbog čega je bilo toliko boleština u kraljevskim obiteljima?MISLIN DA JE BOLESTAN ODNOS NAJBLIŽIH SRODNIKA ALI NARAVNO SVI TAKO NE MISLE.

 6. JA KOMENTARIŠEM!

  20/09/2014 at 2:19 pm

  Gdje ima dima, ima i vatre.
  Bolesno!

 7. Predrag

  20/09/2014 at 3:37 pm

  U drami Oskara Vajlda Važno je zvati se Ernest, Ernest se na kraju ženi svojom sestrom od tetke Gvendolinom.

 8. Ceca

  20/09/2014 at 4:03 pm

  I roditelji poznatog francuskog slikara Tuluz Lotreka su bili bliski rodjaci.Sam Tuluz je imao fizickih nedostataka. Telo mu je poraslo a noge ostale kao u deteta.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top