Prati nas

Najpoznatiji slučajevi incesta!

Bizarno

Najpoznatiji slučajevi incesta!

Venčanje za nekog s kim ste u krvnom srodstvu deluje kao potpuna bizarnost, zar ne? Ne samo što to “nije normalno”, već i zato što je u većini zemalja sveta zabranjeno.

Dok većina ljudi incest smatra pogrešnim, ima i onih koji misle suprotno. Oni nemaju problem da budu u ljubavi sa osobama sa kojima dele iste gene. Donosimo vam neke od najpoznatijih primera incesta kroz istoriju.

Woody Allen and Soon-Yi (foto: Independent)

Woody Allen je oženio Soon-Yi, usvojenu ćerku njegove bivše žene Mia Farrow, nakon što se od nje razveo. Soon-Yi, koja je 35 godina mlađa od Alena, izjavila je da ga nikada nije gledala kao oca, ni dok su njena majka i on bili u braku. I dok tehnički ovo nije pravi incest, ipak… Degutantno je!

Albert Einstein i Elsa Lowenthal (foto: lagenealogy)

Einstein je neko koga mnogi smatraju najpametnijim čovekom koji je ikada hodao planetom. Ipak i on je imao svoju mračnu stranu. Nakon što se razveo od Mileve Marić, Albert se oženio svojom sestrom od rođene tetke Elsom Lowenthal.

Angelina Jolie i James Haven (foto: Bsa-troop621)

Iako ne postoje konkretni dokazi da su Angelina i njen brat James bili u incesoidnoj vezi, njih dvoje su se zajedno mnogo puta pojavljivali u javnosti, čak su se i neretko ljubili pred kamerama. U jednom od svojih intervjua James je izjavio da mu je teško da pronađe pravu ljubav, budući da kraj sebe već ima “savršenu ženu” – svoju sestru!

Charles Darwin i Emma Wedgwood (foto: Elizabethprince)

Otac teorije evolucije osnovao je porodicu sa svojom sestrom od tetke, Emmom, koja mu je rodila desetoro dece!

Jerry Lee Lewis i Myra Gale Brown (foto: Webpages)

Ne samo što se poznati američki kantri pevač oženio svojom sestrom od tetke, da stvar bude šokantnija, ona je u trenutku kada su se venčali imala 13, a on 22 godine!

Morgan Freeman i E’Dena Hines (foto: VH1)

Iako je Freeman u više navrata demantovao, Holivudom kruže glasine da je bio u vezi sa svojom usvojenom unukom!

Redakcija Tracara.com


Loading...
8 komentara

8 Comments

 1. Marianhel

  19. 09. 2014. at 17:24

  Ne znam sta mi je groznije i bizarnije od svega ovoga..Zene sestre od tetke,jos ovom i desetoro dece rodila..Ovaj pedofil stariji od ove 35 godine a ova sto je mala 13 da i ne pominjem..Boze me sacuvaj..

 2. BVBArmy

  19. 09. 2014. at 20:01

  @marianhel naravno da je odvratno ako je tacno.. ali pise da je Morgan vise puta demantovao ,nemojmo oah da jurimo sa optuzbama da je pedofil

 3. rfs

  19. 09. 2014. at 20:56

  Karleusa je kupila vilu u Ankarii

 4. rfs

  19. 09. 2014. at 23:15

  @rfs…Pa ajde ti svrati do nje..

 5. niki

  20. 09. 2014. at 09:10

  U Engleskoj je bilo uobičajen brak između prvih rođaka. Često sam to znala pročitati i u knjigama i romanima. Kod nas su se ženili rođaci 3.kolino. Nekada u bodula jako često. Indijanci se nisu ženili čak niti ako su pripadnici istog plemena.Uvik su dovodili čistu krv.Zbog čega je bilo toliko boleština u kraljevskim obiteljima?MISLIN DA JE BOLESTAN ODNOS NAJBLIŽIH SRODNIKA ALI NARAVNO SVI TAKO NE MISLE.

 6. JA KOMENTARIŠEM!

  20. 09. 2014. at 14:19

  Gdje ima dima, ima i vatre.
  Bolesno!

 7. Predrag

  20. 09. 2014. at 15:37

  U drami Oskara Vajlda Važno je zvati se Ernest, Ernest se na kraju ženi svojom sestrom od tetke Gvendolinom.

 8. Ceca

  20. 09. 2014. at 16:03

  I roditelji poznatog francuskog slikara Tuluz Lotreka su bili bliski rodjaci.Sam Tuluz je imao fizickih nedostataka. Telo mu je poraslo a noge ostale kao u deteta.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top