Prati nas

Najzanimljivija priča nedelje je…

Najzanimljivija priča nedelje je…

Ova nedelja ostala je u znaku starleta, polupoznatih i poznatih

 

I ova nedelja je bila vrlo burna kada su dešavanja iz života zvezdica i zvezda u pitanju. Čak 3 od 5 najčitanijih priča na vašoj Tračari su o starletama, tako da možemo reći da će ova nedelja ostati upamćena po starletama – nekim više, nekim manje poznatim.

Najkomentarisaniji tekst ove nedelje je muzički debi Stanije Dobrojević – ona je svojim dahtanjem dodatno zaludela muški deo populacije. Taman kada smo mislili da smo čuli sve kada su ingeniozni tekstovi davno upokojenog turbo-folka u pitanju pojavila se Seksi Sandra s pesmom Siso lažljiva. Svaki ostali komentar bio bi suvišan.

Pevačica koja je sebe prvo nazvala kraljicom, pa onda leptiricom, Seka Aleksić ove nedelje je demonstrirala svoje modno neumeće -fotografisala se u haljini koja liči na oljuštenu bananu (tabloidi su je kasnije prozivali da je sebi u fotošopu odradila struk). Lom, lom. Jelena Karleuša u rubrici iz naftalina takođe je izazvala veliku pažnju snimkom njenog prvog televizijskog nastupa. Dokaz da se kao modna ikona ne rađate, već to postajete vremenom. Prilog hrvatske televizije Nova o srpskim starletama “otvorio nam je oči”.

Najzanimljivija priča nedelje je...

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

F.Y./Tracara.com

Loading...


3 komentara

3 Comments

 1. UNNA

  22/07/2012 at 7:45 pm

  NISU VREDNE KOMENTARISANJA..

 2. Starship

  22/07/2012 at 8:54 pm

  SISA!!!!! LAZLJIVA

 3. pifi

  23/07/2012 at 10:06 am

  definitivno sisa lazljiva, pevam je u glavi ceo daaaaan >_< i blam me zbog toga -.-

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top