Prati nas

Nakon afere sa transeksualcem, bračni par na detektoru laži!

Šokantno

Nakon afere sa transeksualcem, bračni par na detektoru laži!

Očajnički željni pažnje ili se zaista trude da sačuvaju brak? (foto: DailyMail)

Očajnički željni pažnje ili se zaista trude da sačuvaju brak? (foto: DailyMail)

U poslednje vreme se mnogo piše o turbulencijama u braku Kendre Wilkinson nakon afere njenog muža Hank Basketta sa transeksualcem. Ono što uopšte ne čudi je to da će cela ova priča, naravno,  svoj epilog dobiti pred TV kamerama.

Ovaj rijaliti par će se pojaviti u trećoj sezoni show programa Marriage Boot Campa u kome učesnici pristaju da se podvrgnu preispitivanju svojih najličnijih sećanja. Međutim, ono što ovaj show čini drugačijim od drugih je to što su kandidati sve vreme priključeni na detektor laži.

Dok mnogi smatraju da će ovo okončati njihov 5-godišnji brak, drugi su mišljenja da je u pitanju samo još jedan marketinški trik kako bi bili u žiži interesovanja javnosti i zaradili što više novca prilikom otkupljivanja epizoda koje će pratiti njihove navodne probleme u braku.

Ovo ne bi bio ni prvi ni poslednji put da su rijaliti programi samo vešto iscenirane situacije koje služe za razonodu širokih masa. Šta vi mislite o svemu ovome?

N.M./Tracara.com1 komentar

1 komentar

  1. Nisa

    09/10/2014 at 5:29 pm

    Naravno da je sve iscenirano,u suprotnom bi svaki par koji se prevari bio upucen na detektore lazi od strane strucnih lica…Ovo je sve zarad animiranja mase,budalastina.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top