Prati nas

Nakon četvorogodišnje pauze najavljen novi film o Hariju Poteru!

Extra

Nakon četvorogodišnje pauze najavljen novi film o Hariju Poteru!

fantastic-beasts-01

Prošlo je više od četiri godine otkako je snimljen poslednji film o Hariju Poteru – Hari Poter i relikvije smrti: Drugi deo, a mi se slažemo da je to isuviše dugačka pauza.

Na sreću, J. K. Rowling nas je obradovala još jednom pričom o mladom čarobnjaku. U pitanju je prethodnica Fantastic Beasts and Where to Find Them, koja je pretočena u film. Glavni glumac ovog dela je oskarovac Eddie Redmayne koji krasi naslovnu stranu novembarskog broja časopisa Entertainment Weekly, a glumiće Newta Scamandera.

Eddie izgleda fantastično u smeđim pantalonama, plavom čarobnjačkom kaputu, sa koferom i naravno čarobnim štapićem u rukama. Mnogi ukazuju na sličnost glumca sa Doctorom Whoom i Sherlockom Holmesom.

Eddie Redmayne (foto: EW)

Eddie Redmayne (foto: EW)

Radnja prethodnice smeštena je u Njujork 1926. godine, otprilike 70 godina pre nego što će se Harry upisati u Hogwarts.


Eddie je za E! rekao da se od ovog filma očekuje da postigne značajan uspeh, s obzirom da je to bio slučaj sa prethodnim filmovima o poznatom čarobnjaku. “Ne želite da zabrljate ovakvu priliku”, izjavio je.

Inače, film potpisuje režiser David Yates, a od slavnih glumaca u njemu će se naći i Colin Farrell i Katherine Waterson, a premijera je zakazana za novembar, sledeće godine.


1 komentar

1 komentar

  1. Kiki

    05. 11. 2015. at 14:51

    Nije Harry Potter, Harry Potter bez stare ekipe…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top