Prati nas

Nakon emisije Ellen prozvala Caitlyn Jenner zbog homofobije!

Šokantno

Nakon emisije Ellen prozvala Caitlyn Jenner zbog homofobije!

Očekuješ da neko razume tebe, a ti osuđuješ druge (foto: Screenshot)

Očekuješ da neko razume tebe, a ti osuđuješ druge (foto: Screenshot)

Caitlyn Jenner je otvorila novu sezonu emisija kod Ellen DeGeneres, međutim, slavnoj voditeljki se nije dopao stav koji je njena gošća imala.

“Ona i dalje osuđuje istopolne brakove. Rekla sam joj: ‘Ti želiš da neko razume i podrži tebe, što je veoma zbunjujuće mnogim ljudima, a ti i dalje osuđuješ gej ljude i njihove brakove’. Pitala me je da li je reč brak toliko važna i rekla sam joj da jeste jer je i to reč, a svi mi želimo iste stvari”, iskrena je bila voditeljka (koja je otvoreno gej već godinama unazad) u radijskom intervjuu kod Howarda Sterna.

Na pitanje da li je Caitlyn plesala sa njom, Ellen je u šali rekla da Jennerova nije osoba koja voli da pleše, a možda ne bi plesala sa njom jer je lezbijka.

Naposletku je DeGeneresova istakla da je Caitlyn bila sjajna gošća i da je to bio odličan intervju, ali da su joj neke stvari zasmetale.


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. aaa

  11. 09. 2015. at 20:59

  Nisam ni homofob, ni ksenofob ni šovinista ni šta ja znam šta više, ali ova Caitlyn se mora skulirati i izjasniti šta hoće više… Za razliku od Bruca Jennera ova Caitlyn mi je smor postala

 2. k

  11. 09. 2015. at 21:42

  Gledala sam ovu epizodu i ja sam se iskreno iznenadila. Kakvo licemerje. Promeni pol, ocekuje da je ceo svet podrzi, a onda napravi kiselu facu kad Ellen spomene gej brakove.

 3. Olaf

  12. 09. 2015. at 09:18

  Nisam upucen u pricu da li Caitlyn i dalje privlace zene, ali ako je cijelog zivota bio sa zenama, a osjecao se kao zena i ako je sad privlace zene, pa onda je i Caitlyn lezbejka.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top