Connect with us

Nakon nepoznate bolesti, vratila se na muzičku scenu!

Extra

Nakon nepoznate bolesti, vratila se na muzičku scenu!

Bolja nego ikada pre (foto: Glamour)

Bolja nego ikada pre (foto: Glamour)

Avril Lavigne objavila je poslednji singl sa petog studijskog albuma nazvanog jednostavno po njenom imenu, a u pitanju je balada Give you what you like.

Iako je pre nekoliko meseci saopštila da je teško bolesna, mlada pevačica je naprasno odlučila da snimi još jedan spot nakon što se posveti pisanju pesama za 6. album.

Izbor je pao na baladu Give you what you like što je ujedno i promocija za TV film Babysitter’s Black Book čije su scene inkorporirane u ovaj video.

Muzički kritičari su ovaj album ocenili kao bitan pomak u njenoj karijeri, mada su zamerili da je buntovnički duh u pojedinim pesmama nategnut jer je Avril prerasla takve numere kojima i dalje pokušava da ostane verna. Bez obzira na to, ovaj singl su ocenili kao jednu od najboljih pesama u njenoj karijeri, a uverite se i zašto.

Loading...

4 Comments

4 komentara

 1. Jaaaaa

  12/02/2015 at 9:57 pm

  Zena je ok, ima dobar glas, ima sve, ali je iz nekog razloga nikad nisam gotivila, prazna mi je skroz. Volela sam par pesama kad sam bila mladja, i tu prestaje moje pracenje nje. Nadam se da je sad ok.

 2. caocap

  12/02/2015 at 11:08 pm

  Po meni najbolja pjevacica rastura sa glasom nadam se da ce opet biti popularna kao prije deset godina.

 3. Saska

  13/02/2015 at 2:38 am

  Ja imam taj problem sto su mi sve njene pesme slicne, i balade i brze kako balade, tako i ove brze opet su mi nekako na isti kalup buntovnicke ili kao nabrajalica za cilidersice.

 4. smile

  13/02/2015 at 5:27 pm

  lijepa pesma

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top