Prati nas

Nakon seks afere sa ocem Saše Kovačevića, snimila novu pesmu!

Muzika

Nakon seks afere sa ocem Saše Kovačevića, snimila novu pesmu!

yelena

Atraktivna plavuša iz Novog Sada, Jelena Milošev, predstavila se publici u takmičenjima za Zvezda Granda i Prvi glas Srbije. Ipak, povukla se nakon afere sa ocem Saše Kovačevića, koji joj je navodno nudio seks u zamenu za uspeh na estradi.

Počeo je da mi priča kako će mi njegov sin napraviti pesmu i kako će mi on biti menadžer, a da se on i ja malo ovako…” ispričala je ona svojevremeno, nakon čega se povukla iz javnosti – sve do pre nekoliko meseci. Pod umetničkim imenom Yelena objavljuje novu pesmu Prljavo, koju je snimila i na engleskom jeziku.

“Mnogo sam radila od tada i polako pripremala pesmu koju sam želela da predstavim. Singl “Prljavo” sam snimila na srpskom i engleskom jeziku, i mislim da će se dopasti publici. U pitanju je moderna numera, zanimljivog teksta, a potrudili smo se i da spot bude atraktivan,” kaže Jelena, a mi vas ostavljamo da pogledate njen spot.

Redakcija Tracara.com

Loading...


6 komentara

6 Comments

 1. skandalka

  09/09/2014 at 2:48 pm

  Nije tada dala, ali sada jeste. Jer se sada pise o totalnom anonimusu bez talenta. Atraktivna? Toliko ste me zbunili da sam morala da zavirim u Vujakliju da se potsetim znacenja te reci. Ja vidim krs.

 2. Troll - bič Božiji

  09/09/2014 at 2:50 pm

  Ukucao sam na yt jer se ne secam ko je, otvorim prvi klip koji sam pronasao i setim se da je to osoba koja me je ekstremno nervirala te sezone. I iz ostalih sezona ona Sanja Stanulov i Sanja Stojanovic … haha, ajmo sad svi kucate xDxD

 3. Troll - bič Božiji

  09/09/2014 at 2:51 pm

  Stanulov je *Sandra, pardon.

 4. ZBUNJENA

  09/09/2014 at 3:56 pm

  Da li si zbunjena ili glupa to je ozbiljna diskusija, posto znam ovu devojku licno znam sigurno da nije dala kako ti to kazes… Jer da je dala ne bi cekala 2 godine da izbaci pesmu nego bi dosla preko kurca do zvezda verovatno kao i ti! Zato Yelena samo napred neka dusmani zavide :)

 5. ZBUNJENA

  09/09/2014 at 3:57 pm

  Da li si zbunjena ili glupa to je ozbiljna diskusija, posto znam ovu devojku licno znam sigurno da nije dala kako ti to kazes… Jer da je dala ne bi cekala 2 godine da izbaci pesmu nego bi dosla preko k***a do zvezda verovatno kao i neki!! Zato Yelena samo napred neka dusmani zavide :)

 6. skandalka

  09/09/2014 at 6:04 pm

  Pre bih rekla da si ti zbunjena i zasto ce toliko uzbudjujes? Cccc…. Svako bira sredstva, ali to se ljubavi radi incognito. Da niko ne sazna i ne toliko ocigledno. Buuuuuuu, moze samo vrane da plasi.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top