Prati nas

Nakon uloge u spotu ‘Nevinost’, maneken želi da upozna Anastasiju

Extra

Nakon uloge u spotu ‘Nevinost’, maneken želi da upozna Anastasiju

A photo posted by Alek (@alek88blue) on

Veliku pažnju medija a i fanova folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović privukao je maneken Alekandar Petrović iz Niša (više njegovih fotografija možete pogledati OVDE), nakon što se pojavio u novom pevačicinom spotu Nevinost.

“Cecinu muziku slušam odmalena i kada su sa mnom kontaktirali iz njenog tima, nisam mogao da verujem da se to zaista dešava. Moja porodica je bila u šoku i nisu verovali. Ipak, ponosni su na mene, jer je Ceca naša najveća muzička zvezda i drago im je što asm se pojavio baš u njenom spotu”, otkrio je Aleksandar za Blic. Mladi maneken živi u Nišu, ima 28 godina i diplomirani je menadžer. Nakon završenih studija, počeo je da se bavi modelingom, ali želja mu je kako kaže da nađe posao u struci. “Ona je jedna prijatna i normalna osoba. Zaista sam se oduševio. Imala je samo lepe reči za mene, koje ću nositi zauvek u srcu. Zaista je prelepa žena i za nju kao da je vreme stalo”, izjavio je Aleksandar koji priznaje da mu imponuje što že dobiti etiketu ‘Cecinog manekena’ i dodaje da mu uloga princa i te kako prija. “Pored ovakve kraljice, lako je biti princ. Ona je tako velika zvezda, a neverovatno prijatna i pristupačna, što me je posebno oduševilo” objašnjava maneken za pomenuti list. S obzirom na to da nema devojku, urednici pomenutog lista su konstatovali da bi pevačica mogla da ga spoji sa ćerkom Anastasijom na šta je on odgovorio: “Ona je prelepa devojka, a lepotu je nasledila od mame. Voleo bih da je upoznam i da razgovaram sa njom”, rekao je Aleksandar koji je sve popularniji na društvenim mrežama nakon uloge u Cecinom spotu.  

A photo posted by Alek (@alek88blue) on


Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. acim

    01. 02. 2017. at 14:52

    Ne zeli on upoznati Anastasiju nego su mu novinari nametnuli to pitanje pa je decko samo korektno odgovorio. Sad nas mediji zele ubediti da je Anastasija neka fatalna neodoljiva lepotica kako da ne

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top