Prati nas

Napadnut Usher!

Šokantno

Napadnut Usher!

Američki r’n’b pevač, Usher, napadnut je proteklog vikenda na jednom parkingu jer je pokušao da se parkira na mesto predviđeno za hendikepirane!

Očevidac kaže da je Usher došao na zabavu povodom Noći veštica u kostimu Elvisa i da se uparkirao na mesto za hendikepirane. Zatim mu je prišla izvesna ženska osoba i zahtevala da pomeri svoj automobil, a kada je Usher odbio da to uradi, ona je u potpunosti poludela, počevši da vrišti,da se dere i da ga vuče za jaknu.

U jednom trenutku mu je povikala “Ti ne pripadaš ovde!” Priča se završila tako što su ženu odvukli odatle a nedugo potom je i Usher napustio mesto sukoba.

Pogledajte video snimak sukoba, koji je napravio sajt TMZ.com.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Loading...


6 komentara

6 Comments

 1. Leighton_Meester:)

  28/10/2011 at 6:03 pm

  Kako mi je drago sto ga je neko napaooo! ^^

 2. nikki

  28/10/2011 at 7:48 pm

  možda se lik smatrao hendikepiranim,CCC

 3. Lili

  28/10/2011 at 11:42 pm

  jaoooo ja opet moram da vas kritikujem zbog pravopisa. I dalje se drzite koncepcije da strano ime pisete u originalu, a transkripciju u zagradi, sto nikako nije u skladu sa pravopisom srpskog jezika, jer pravilno je transkribovanao van, a original u zagradi.
  No, to vama nije dovoljno, nego ste i u tome nedosljedni, pa u ovom tekstu cak ni ne piste transkribovanu verziju, sto je u potpunom neskladu sa nasim pravilima.
  Zasto ne zaposlite lektora, diplomiranog filologa da vam proceslja tekstove pred objavu, kad je vama vec toliko tesko da prostudirate pravopis?

 4. Ceki

  29/10/2011 at 2:28 pm

  Ova zena je prsla.To se moze resiti i na lep nacin lujko…

 5. tračaroš

  31/10/2011 at 3:07 pm

  ma seljak neki, ko je ovaj da se parkira na mjesto invalida bre??? Dao je sebi malo vise slobode.. dva samara pa nece vise.. ili po koju sklempu po usima i ćutaće ka muva..

 6. kocaeli

  10/04/2013 at 5:15 am

  The new Zune browser is surprisingly good, but not as good as the iPod’s. It works well, but isn’t as fast as Safari, and has a clunkier interface. If you occasionally plan on using the web browser that’s not an issue, but if you’re planning to browse the web alot from your PMP then the iPod’s larger screen and better browser may be important.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top