Connect with us

Napadnuta Jovana Tipšin: Uhvatio me je za vrat, a onda je od druga zatražio nož!
Šokantno

Napadnuta Jovana Tipšin: Uhvatio me je za vrat, a onda je od druga zatražio nož!

Doživela šok tokom šetnje (foto: Facebook)

Doživela šok tokom šetnje (foto: Facebook)

Pevačica Jovana Tipšin doživela je pravu dramu, kada su je napala dva momka tokom njene šetnje banjičkom šumom.

Jovana je izjavila da momci koji su je napali često džogiranju po šumi, u blizini njenog stana, tako da nije očekivala napad, ali onda je doživela šok kada je jedan od njih uhvatio za gušu.

“Primetila sam dva sumnjiva momka i počela da bežim, ali kasno sam odreagovala. Jedan me je uhvatio za vrat i rekao mi da ne mrdam, pa se obratio drugaru i rekao mu, Daj nož! Ja sam samo ćutala i pustila da mi skinu ogrlicu”, rekla je šokirana pevačica za emisiju Exkluziv, koja je napadnuta usred dana.

Jovana je istog momenta, nakon što su joj nepoznati momci oteli ogrlicu, o ovom napadu obavestila policiju, koji su je, kako je rekla, oduševili njihovom brzom reakcijom.

“Imam odličnu moć zapažanja, i tetovaže sam im zapamtila. Policija je odlično odreagovala, u roku od tri minuta opkolili su celu šumu”, kaže Jovana.

Ova drama se ubrzo završila, jer je Jovana narednog dana pozvana u policiju kako bi prepoznala napadače, što je i učinila, a sada ona ima savet za sve dame da budu veoma oprezne tokom šetnje ovom šumom.

 

Loading...
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top