Prati nas

Napušta glumu jer želi da bude revolucionar!

Šokantno

Napušta glumu jer želi da bude revolucionar!

Da li je zaista spreman, kao što kaže, da umre za svoje ideale? (foto: DailyMail)

Da li je zaista spreman, kao što kaže, da umre za svoje ideale? (foto: DailyMail)

Russel Brand je najavio povlačenje iz sveta glume kako bi postao revolucionar!


U nedavnom intervjuu bivši muž Katy Perry je izjavio da želi da se posveti svom snu da bude politički aktivan, a evo i zašto.

“Shvatio sam da je trka za bogatstvom beznačajna i besmislena. Nisam odrastao u uslovima u kojima živim danas i odrekao bih se sveg novca koji imam jer se osećam krivim što ga imam na pretek, a neko nema osnovne stvari za život”, izjavio je komičar, a potom najavio i izlazak knjige pod nazivom Revolucija.

“Za ono u šta verujem sam spreman da odem u zatvor, pa čak i da umrem”, kategoričan je Brand.

Ipak, na provokativno pitanje novinara Independenta nije imao tako oštar odgovor. Kada su ga pitali da li veruje da zapravo američka vlada iscenirala čuveni napad 11. septembra, Russel je dao nešto pomirljiviji odgovor za razliku od prošlogodišnjeg preispitivanja tačnosti informacija koje su preneli mediji o ovom nemilom događaju.

“U vreme kada imamo malo, tako malo, poverenja u naše političare i medije moramo biti otvoreni za sva moguća objašnjenja”, zaključio je glumac.

Ako želiš da budeš zapamćen kao revolucionar nema povlačenja, Russel. Ali, nemoj da zaboraviš i da revolucija često pojede svoju decu…

N.M./Tracara.com

 

Loading...


2 komentara

2 Comments

  1. Kaca

    26/10/2014 at 11:49 pm

    Kada cak ni zenidbom za jednu od najvecih pevacica danasnjice nije uspeo da se proslavi kao glumac, onda je odlucio da na drugi nacin privuce paznju! :)

  2. Ja

    27/10/2014 at 12:16 pm

    Mislim da svi normalni znaju da su amerikanci sami iscenirali napad 11. septembra,a zna se i iz kojih razloga..smesno je stvarno da jos ima budala koji veruju drugacije a jos smesnije da se to pitanje postavalja…ali dobro posto su amerikanci najnapaceniji narod na svetu neka i dalje glume zrtve. A ovaj “glumac,muz,komicar,pevac” sta god da je je skroz antipatican i nezanimljiv valjda i sam sebi.Britanski isprdak.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top