Prati nas

Nasilje i samo nasilje: Željko umalo slomio Ružici vrat?!

Šokantno

Nasilje i samo nasilje: Željko umalo slomio Ružici vrat?!

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

Nasilje u programu Parovi se nastavlja i gore je nego ikada. Ovog puta Ružica Veljković je okrivila Željka Stojanovića da ju je prebio u petak uveče.

” Željko me je saterao u ćošak jer je želeo da me poljubi. Pošto sam ga odbila krenuo je za mnom u dvorište, gde je Nemanja Nikolić pržio meso. Od njega sam tražila jedno parče šnicle, i onda me je Željko odjedanput ščepao i stavio na fotelju sebi u krilo. Da bih se odbranila, počela sam da ga grebem po licu i svugde gde sam mogla da ga zakačim. Tada mi je lupio šamarčinu i počeo da me razvlači po dvorištu. Najgore je usledilo kad me je gurnuo preko fotelje, pa je malo falilo da slomim vrat”, ispričala je Ružica u emisiji Goli život, i dodala, “Ostale budale su gledale nasilje nada mnom i ništa nisu uradile da mi pomognu. Kad sam videla da nemam kud, pokušala sam da pobegnem iz vile, razvalila sam kvaku na vratima, i tada sam tek mogla da se spasiem. Ovo je prevazišlo svaku meru”.

Ovaj incident kamere nisu zabeležile, ali je priču potvrdio Nenad Marinković, poznatiji kao Gastoz, kada je rekao: “Šta si tražila, to si dobila. Željko je jeste gurnuo, pala je, ali ona se pravi fina. Lupala si mu šamare i grebala ga, šta sad hoćeš”.

Ozbiljnost cele sitacije svedoči i namera Ružicinih roditelja da tuže Željka, jer je njihovu ćerku umalo ubio.

“Ovo je dno dna, to je vila nasilnika”, zaključila je Tatjana, Ružicina majka, a mi možemo samo da se složimo sa njom.


5 komentara

5 Comments

 1. Ana

  16. 12. 2015. at 03:26

  Ne zna se ko je veci ludak od ovo dvoje!I jedno i drugo su skloni alkoholu o jedno i drugo su nasilnici!

 2. Ana

  09. 01. 2016. at 15:23

  Prvo

 3. Ksenija

  09. 01. 2016. at 15:31

  Prvo Ruzoca nije vise Modelsica pa je smesno da je takooredstavljate..Ona je bivsa kratkotrajna Modelsica!Inace sto se tice nasilja.,ovde izgleda kao da je Ruzica nevina a nije uopsteHtela je da spadeterdzent u hranuljudima ,pa jeZeljko hteo da je soreci ,da ih sve ne potruje!Ona se onda tukla sa Zeljkom.. a ne da je samo nju Zeljko tukao!Svoju agresiju ,ona objasnjava obicno ..salom!A tu od sale, nema bas nista,jer cesto tako ljude i provocira a i fizicki povredi!Zeljka je tom prilikom grebala i slomila mu naocare a to je on sve na kraju,na poligrafu i dokazao!!Prema tome, ovo je poluinformacja a to je najgore za citaoce, jer ne pisu istinu, vec samo poliuistinu ili polulaz!

 4. Ksenija

  09. 01. 2016. at 15:36

  Prvo Ruzica nije vise Modelsica, pa je smesno da je tako predstavljate..Ona je bivsa kratkotrajna Modelsica!Inace sto se tice nasilja,ovde izgleda kao da je Ruzica nevina.. a nije uopsteHtela je da sipa deterdzent u hranu ljudima ,pa jeZeljko pokusao da je spreci ,da ih sve ne potruje!Ona se onda tukla sa Zeljkom.. a nije da je samo nju Zeljko tukao!Svoju agresiju,ona objasnjava obicno ..salom!A tu od sale, nema bas nista,jer cesto tako ljude i provocira a i fizicki povredi!Zeljka je tom prilikom grebala i slomila mu naocare a to je on sve na kraju,na poligrafu i dokazao!!Prema tome, ovo je poluinformacja a to je najgore za citaoce, jer ne pisu istinu, vec samo poliuistinu ili polulaz!

 5. nebitni...

  09. 01. 2016. at 15:40

  Ma isti su! I jedno i drugo su skloni provokacijama i manipulaciji..pa i ovim vidom pokazivanja simpatja,ili cega vec!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top