Connect with us

Natali Dizdar ponovo u Beogradu
Vesti

Natali Dizdar ponovo u Beogradu

Natali u Beogradu

Mlada umetnica Natali Dizdar po drugi put nastupa u Beogradu.

Njen koncert a ujedno i promocija njenog novog CD izdanja desiće se u BitefArtCafe-u i to već 23. novembra u 22h. Celovečernji nastup, koncert, biće prilika da vidite uživo ono što se i prezentuje novim izdanjem: Natali Dizdar Live.

ZKM Live naziv je novog albuma, a ovo DVD ostvarenje na kome se nalazi i snimak koncerta koji je mlada umetnica prošle godine održala u Pozorištu mladih u Zagrebu uskoro će se naći u Jugotonovoj prodavnici. Natali Dizdar tom prilikom održala je dva koncerta iste večeri pred punim pozorištem, a posebno iznenađenje večeri bio je Darko Rundek s kojim je Natali otpevala pesmu Mjesecu je dosadno, koju je poznati hrvatski kantautor napisao za njen drugi studijski album, ali u sasvim novom aranžmanu.

Medijski debituje pojavljivanjem na prvom hrvatskom pevačkom reality show takmičenju Nove TV – Story Super Nova Music Talents. S lakoćom prolazi audiciju i dolazi do finala takmičenja. Svojim interpretacijama veliki soul i jazz hitova, skreće pažnju na sebe. Nakon toga slede mnogobrojni uspesi i dva studijska albuma, mnogobrojne nagrde zbog kojih dobija epitet mlade soul dive.

Cena karte za koncert koji će se održati u petak u pretprodaji je 1400 dinara i mogu se kupiti svakim radnim danom i nedeljom od 19-22h.

Ukoliko želite na ovaj koncert javite nam se na mejl (mail@tracara.com), za vas imamo 2×2 karte. :)

UPDATE: Kako se kaže iz menadžmenta pevačice, koncert je pomeren iz objektivnih razloga, a najverovatniji datum održavanja koncerta je 14. februar naredne godine.

Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. mirage

    23/11/2012 at 1:07 am

    Ko je pa ova rugoba?

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top