Connect with us

Natali Dizdar u BitefArtCafeu!
Vesti

Natali Dizdar u BitefArtCafeu!

Popularna hrvatska pevačica biće ponovo gošća našeg grada. Ovoga puta, Natali Dizdar gledamo i slušamo na letnjoj sceni  BitefArtCafea.

Natali Dizdar, pop-soul diva iz Hrvatske, oduševila je publiku u Beogradu svojim skorašnjim nastupom u zimskom BitefArtCafe klubu.

Ovog puta, uz podršku Staropramena, dolazi u Summer Stage BitefArtCafe na Kalemegdanu, idealan ambijent za upijanje njenih nota.

Natali se smatra jednim od najkvalitetnijih vokala današnjice na ovim prostorima, a dokaz toga je činjenica da su posebno za nju komponovali ljudi poput Arsena Dedića i Darka Rundeka. Celovečernji nastup, koncert će biti prilika da publika uživo čuje njene hitove kao što su: Stranac, Ne daj, Zameniću te gorim, Mesecu je dosadno, ali i predstavljanje njenog novog singla Grijeh.

Hrvatska pevačica je jedna od retkih muzičara sa ovih prostora koji je svoju karijeru započeo u takozvanom talent show , a uspeo da pusti korene na muzičkoj sceni i izgradi zavidnu karijeru.

Prelepa Natali Dizdar će se savršeno uklopiti u intiman ambijent Summer Stage kluba i pružiti svojim fanovima veče za pamćenje.

Cene karata su 900 i 600 dinara, a mogu se kupiti u letnjem BitefArtCafe klubu, Kalemegdan, teniski tereni, svaki dan od 8-22h.

Danas za ovaj koncert delimo 3×2 karte. Javite nam se brzo na mejl ivanka@tracara.com i ostavite svoje osnovne podatke i karte su vaše :)

Loading...
2 Comments

2 komentara

  1. skandalka

    09/07/2013 at 5:54 pm

    Ma, ko je ova devojka uopste??

  2. swatka_mawa

    09/07/2013 at 8:24 pm

    @skandalka, ta devojka je jedna od retkih koje se ne provlace po Svetu, SKANDALU i sl.. ah da, verovatno je zato ti i ne znas:D Odlican glas, odlicne pesme :)

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top