Connect with us

Nataša Bekvalac delila paketiće!
Vesti

Nataša Bekvalac delila paketiće!

Pevačica Nataša Bekvalac i predsednik Skupštine AP Vojvodine Šandor Egereši posetili su juče Dečju bolnicu u Novom Sadu i mališanima smeštenim u toj ustanovi podelili novogodišnje paketiće. Evo šta je Nata rekla prilikom ove posete:

“Potrebno je samo biti čovek, a ja verujem da jesam. Ja sam Novosađanka i imam dete, što je samo po sebi dovoljno da se uključim u ovu akciju. Obećavam da ovo neće biti poslednja ovakva akcija, jer to je, na neki način, moja obaveza. Veliko mi je zadovoljstvo i čast, jer znam koliko je svaka dečja bolest strašna.”

Kada su je iz Press-a pitali da li će se i njen suprug Danilo Ikodinović uključiti u ovu akciju, Nataša je odgovorila: “Nismo o tome još razgovarali, ali je on, kao nadasve plemenit čovek, bio srećan kada je čuo za ovu akciju. Svakako, imam njegovu podršku”…”U ovoj godini desilo se puno toga što bih htela da zaboravim. Ipak, kraj godine je dobar i nadam se da će u 2009. sve biti bolje.”

Loading...
3 Comments

3 komentara

 1. SIVKO

  12/01/2009 at 2:08 am

  LEPO OD NJE PORED SVIH PROBLEMA .

 2. Rada

  06/10/2010 at 8:54 am

  Gde moze da se kupi spavacica proslog modela jako mi se svidja a nemaje ja sam iz Novog Sada.

 3. Bad Credit Home Loan Lenders

  28/02/2012 at 12:35 pm

  It is almost impossible to discover knowledgeable men and girls with this subject, and you sound like there’s a lot more you’re referring to! Thanks

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top