Prati nas

Nataša Bekvalac: Jedva čekam da rodim dete

Foto

Nataša Bekvalac: Jedva čekam da rodim dete

Natasa-Bekvalac-123-foto-NKostic-630x380

Pop pevačica Nataša Bekvalac tek je četiri meseca u emotivnoj vezi sa biznismenom Lukom Lazukićem sa kojim je nedavno otpočela zajednički život, a sada kuju ozbiljne planove za budućnost.

Ona je odgovarala na pitanja novinara, pa je priznala da joj se javila želja da rodi drugo dete otkako je u ljubavi sa Lukom.

“Želim, naravno da želim,” priznala je pevačica i dodala da ne bi rađala samo da bi svojoj ćerki Hani podarila brata ili sestru, već iz drugih razloga.

“Svakako da bih volela da imam dete, ali ne da bih Hani podarila brata ili sestru, već zato što decu smatram krunom ljubavi. Mora ljubav da me inspiriše za to da se ostvarim kao majka drugi put,” objasnila je ona.

izvor: pink.rs

Loading...


4 komentara

4 Comments

 1. Roxy

  07/07/2017 at 12:35 pm

  Draga zeno, ja znam da kazu da nije sapun da se potrosi, ali lutko ti si to toliko trosila da mislim da ce to da ti ostane pusta zelja. Isti pricu vrti svakih par godina, samo se muskarci menjaju.

 2. Sunny

  08/07/2017 at 10:19 am

  Veći je problem za njenu kčerku to što ona nema mozga nego za nju. Jedan dan imaš očuha “najboljeg na svetu” koji te čuva, pazi vodi u školu dok mama ili nastupa ili se ogrebe za Ibicu a onda jedno jutro nova velika mamina ljubav i podrška u vidu novog frajera? Deca za razlikuu od odraslih teško podnose takve promene. Ali meni je posebno zlo od reklamiranja ove nestalnosti i površnosti kao COOL života, buntovništva i nekakvog teranja kera kao neke SLOBODE, može joj se?? Može se klinci svakom, biti promiskuitetan ali odrasli ljudi imaju uglavnom zrelost i odgovornost i prema sebi a pogotovo prema detetu. i da. Ne češeš je svaki put kad te za svrbii!

 3. Alexis Carrington Colby

  08/07/2017 at 5:32 pm

  Koji ste vi malogradjani i dokone isfrustrirane babuskere kad ste se nagrbacili zeni koja zivi punim plucima. Lepa, zgodna, zanimljiva. Sta? Da nece da sedi kuci i hekla sustikle za komodu? Svaki frajer joj je bio vrh i samo neka tako nastavi. A i kad sracunate, posto vam je to glavna zanimacija, u poslednjih 10 godina, na prste jedne ruke mogu da se nabroje njeni momci i muzevi. Ma sve i da ih je bilo desetostruko, ko vama drma kavez sto ne mozete i vi – zavist je cudo ali nikakvog dobra ne donosi. Vozi, Natasa, moze ti se!

 4. Roxy

  08/07/2017 at 6:47 pm

  @alexis, dali bi i mami dao isti savet?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top