Prati nas

Nataša Bekvalac: Mini koncert uprkos smrti omiljenog dede

Foto

Nataša Bekvalac: Mini koncert uprkos smrti omiljenog dede

Dvodnevna smotra lepote koja se ovog vikenda održala pod kupolama Beogradskog sajma, 23. Sajam kozmetike – Dodir Pariza, obeležio je nastup Nataše Bekvalac, ali i ostali zabavni i umetnički program na bini Vip paviljona u organizaciji agencije Kreativni tim.

Prvi put posle kraće koncertne pauze zbog gubitka dede koji je preminuo pred Uskrs, Nataša Bekvalac je u subotu 26. aprila održala mini-koncert, pokazavši da je pre svega veliki profesionalac. U beloj elegantnoj haljini pop zvezda je izašla na scenu VIP paviljona, istakla da joj je drago što u publici vidi mnogo lepih žena i potom je započela nastup kojim je oduševila prisutne.

Natašinom koncertu prethodio je umetničko scenski performans Mikija Perića. Akademski vajar koji je talentovan i za muziku i voditeljski posao, koristeći šminku i kozmetičke preparate umesto slikarskih boja, na sceni VIP paviljona „oživljavao“ je portrete žena na taj način pred publikom stvarajući jedinstvene slike.

Po završetku programa uz šampanjac sa jagodama usledio je koktel na kome su uživali posetioci Sajma među kojima je bilo i poznatih ličnosti.1 komentar

1 komentar

  1. Troll

    27/04/2014 at 6:54 pm

    Ko ovu Zezelj gura po Prvoj?
    Nit dobro izgleda, nit je spiker, nit je harizmaticna, nit je neki voditelj … tacnije nikakv voditelj. UZAS

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top