Connect with us

Nataša Bekvalac priželjkuje još jednu devojčicu
Extra

Nataša Bekvalac priželjkuje još jednu devojčicu

Pevačica jedva čeka novu bebu (foto: Espreso)

Nataša Bekvalac i njen izabranik Luka Lazukić za šest meseci dobiće prvo dete, a prema pisanjima domaćih medija, par želi da dobije devojčicu.

“Pevačica i biznismen presrećni su zbog njenog blagoslovenog stanja i neprestano pričaju o tome. Iako Nataša još nije ušla u treći mesec, već je izrazila želju da hoće da rodi devojčicu. Luka se takođe pridružio njenim željama, pa zafrkava Bekvalčevu kako će njihova ćerka biti lepa i da će ličiti na nju. Ponašaju se kao da je to sigurno i da će se ostvariti njihove želje,” kaže izvor i dodaje:

“Stvarno su preslatki. Čak se Nataša našalila da bebi neće morati ništa da kupuje od stvarčica pošto čuva Hanine iz perioda kad se tek rodila,” priča izvor Kurira i dodaje da je zaljubljeni par navikao na žensku decu jer oboje imaju ćerku.

“Nataša iz braka s Dačom Ikodinovićem ima Hanu, a Luka je sa Aleksandrom iz Novog Sada dobio Iru. Prosto su navikli na žensku decu. Međutim, šta god da bude, samo neka je živo i zdravo. To stalno ponavljaju,” – kaže jedan pevačicin prijatelj.

Luka je nedavno kupio prsten da zaprosi Natašu, pa će najverovatnije do kraja godine i stati na ludi kamen.

Loading...
2 Comments

2 komentara

  1. Oooo

    07/08/2017 at 11:14 am

    Ona ocajnicki zeli nekom da se da. Ali ne ide joj bas, kao sto verujem da ni ovaj nece da joj ide…

  2. K

    07/08/2017 at 4:40 pm

    znaci bila je trudna kad se razvela?

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top