Prati nas

Nataša Bekvalac u novom spotu ‘pozajmila’ ideje od Katy Perry

Hot!

Nataša Bekvalac u novom spotu ‘pozajmila’ ideje od Katy Perry

(foto: Instagram)

(foto: Instagram)

Pre 2 dana bili smo u prilici da pogledamo novi Severinin spot za pesmu Sekunde nakon čega su svi ostali u šoku zbog preterane muzičke i vizuelne sličnosti sa Rihanninim singlom We found love. 

Sinoć je i Nataša Bekvalac promovisala novi singl Ludilo što nas je, takođe, podsetilo na spot za jedan veliki svetski hit, a u pitanju je Teenage dream Katy Perry. 

U oba spota možemo videti veoma slične scene boksa, kao i posmatranje prezgodnog frajera iz prikrajka, zatim vožnju u automobilu i još nekoliko detalja.

Ipak, pesma zvuči prilično originalno, tako da Nataši skidamo kapu na tome.

Utisci?4 komentara

4 Comments

 1. kos

  01/06/2016 at 8:28 am

  a znao sam da mi je odnekud poznato sve gledam sinoć i pitam se na šta me podseća. strofe pesme su baš zanimljive, stvarno ne podseća ni na šta. a severina je do te mere preterala sa kopijom (mene podseća i na spot ane stanić neka gori sve) da posle nje je sramota bilo šta nazvati kopijom jer je žena skinula i pesmu i spot. ajde spot đene đene ali pesma od prvog do poslednjeg takta je plagijat. što bih voleo da joj rihanna i guetta cepnu kaznu jer autorska prava sigurno nije dobila. ajde što kradete grke, turke i bugare, ali te svetske, kao aleksandra perović kad je ukrala alejandro ili keba onu pesmu nosa nosa

 2. Marko

  01/06/2016 at 5:52 pm

  Bukvalno ona scena gde ga ona posmatra, pa zatim voznja autom, pa ona scena simuliranja seksa neverovatno podsecaju na TD, ali opet bar pesmu nije kopirala od nje, sto je dobra stvar. :D

 3. Anteros

  01/06/2016 at 8:54 pm

  Pa ljudi da li ste vi normlni, da li znate koliko spotova ima voznja sa utom dok ti kosa viori :D tipa (iggy-work)
  pa lik dok tuce u vrcu :D a ona se izvija u svlacionici tipa ( keri hilson energy)….
  De ne izmisljajte gluposti…zena uradila spot, na foru na koju se spotovi rade, nista novo, samo ljetno poletno i leprsavo i to je to..

 4. aaa

  01/06/2016 at 9:13 pm

  Ne može nitko tužiti severinu jer su kao autori potpisani Miloš R. i Filip M., tako da samo oni mogu dobiti tužbu, a i u to čisto sumnjam!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top