Prati nas

Nataša Bekvalac zatrudnela vantelesnom oplodnjom?

Extra

Nataša Bekvalac zatrudnela vantelesnom oplodnjom?

Prirodnim putem zatrudnela (foto: promo)

Velika prašina diže se oko trudnoće Nataše Bekvalac, o kojoj pop zvezda i dalje ne želi da govori.

Kako su javili domaći mediji, ona je navodno zatrudnela vantelesnom oplodnjom, a njenu trudnoću vodiće doktor iz Beča, gde je vantelesna oplodnja izvršena.

“Nata i Luka su krajem juna bili u Beču i tada je ona posetila kliniku na kojoj radi Petričević. Njih dvoje se poznaju već dugo i sasvim je logično što je Nata odlučila da joj baš on vodi drugu trudnoću. Neće joj biti problem da bar jednom mesečno putuju u Austriju kako bi obavila neophodne kontrole, koje prolaze sve trudnice, jer u doktora Ljubomira ima bezgranično poverenje,” tvrdi dobro obavešten izvor.

Sa druge strane, Natašina prijateljica demantovala je ovu informaciju.

“Nataša jeste bila u Beču kod prijatelja, ali to je bilo skoro, pre desetak dana, kad je već uveliko znala da je u drugom stanju. Nije išla na vantelesnu niti je o tome ikada razmišljala budući da nije imala problema da ostane trudna,” rekla je ona u izjavi za Svet.


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Edgar

  09. 08. 2017. at 08:53

  A kako drugačije?!! Pa ta je prošla sito i rešeto

 2. Xk

  09. 08. 2017. at 14:00

  O njoj je sve vec receno, al gde nadje ovog buzdovana da dobrovoljno deli roditeljstvo sa njom. Muska glupost je izgleda bezgranicna

 3. Lorka

  10. 08. 2017. at 13:55

  Kao prvo ne lupajte! Svi znamo da sada ljudi nemaju vremena za sex i da je vještačka oplodnja u modi. Znači ako je to uradila Ceca, onda ću i ja. AKo je to uradila Bugarska pjevačica Balamudinka onda ću i ja…ako je to uradila JK onda ću i ja…Gospode ima li ovdje ko da se ugleda na jebenu baba Madonnu koja ima milione, nema sisa, razdovjene zube i masnu glibavu kosu? Naravno govorim o izgledu, nemojte se ugledati na njene skandale…stoko jedna balkanska iskompleksirana sirotinjo! Idemo dalje…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top