Prati nas

Otac Nataše Bekvalac: Ja sam njen jedini sponzor!

Intervju

Otac Nataše Bekvalac: Ja sam njen jedini sponzor!

Otac pop zvezde poručuje da Nataša ni sa kim nije bila iz interesa,, već iz čiste emocije! (foto: Facebook)

Otac pop zvezde poručuje da Nataša ni sa kim nije bila iz interesa,, već iz čiste emocije! (foto: Hello)

Pop zvezda Nataša Bekvalac neretko izjavljuje da je kopija svoga oca Dragoljuba, kako fizički, tako i po karakteru. U intervjuu za jedan Mozzart sport Natašin otac je po prvi put otkrio neke istine o njihovom odnosu.

“Nataša je moje drugo dete i željeni dečak. Tada sam igrao u Vojvodini i svakodnevno je, od njene druge godine, išla na treninge sa mnom. Vaspitavao sam je u sportskom duhu i čak je od svoje 10. do 12. godine trenirala fudbal. Jednog dana mi je svečano saopštila kako neće da bude fudbalerka, nego pevačica. E onda sam vaspitanje prepustio njenoj majci koja je, kao i ja, učiteljica, pošto smo oboje završili Učiteljski fakultet. A počeli smo da se zabavljamo kada smo imali 16 godina i dan-danas smo zajedno”, kaže Dragoljub i dodaje da mu nije smetalo kada mu je ćerka saopštila da želi da bude muzička zvezda.

“Nisam bio iznenađen, pošto je uveliko nastupala na festivalima. Sećam se da je imala običaj da kaže kako će doći vreme kada ljudi neće govoriti: To je kćerka Dragoljuba Bekvalca, nego to je otac Nataše Bekvalac! Na moju sreću, to vreme je i došlo, moje dete je uspelo u životu i stoga me i u sportskim krugovima predstavljaju kao oca Nataše Bekvalac.”

Poznatom fudbalskom treneru ne prija kada se o Nataši piše u tabloidima i ističe da je o njoj u medijima bilo puno neistina, dodajući da njegova ćerka nikada ni sa kim nije bila iz interesa.

“Smeta mi ponekad što zadiru u njen privatni život, mada znam da su sve javne ličnosti izložene tome. Međutim, problem nastaje kada počnu da se služe poluistinama, pogotovo neistinama. Na taj način ti preusmeravaju život i to može da bude jako neprijatno. U takvim situacijama, čovek teško može da se kontroliše i prosto ti dođe da ideš i lično isteruješ pravdu. Zakonski bi trebalo zaštiti integritet i privatnost javnih ličnosti. Teško mi je kada sedim i čitam da je moje dete na Ibici, kako je u Grčkoj, kako ovo-ono, Pera, Đura, Janko, Marko, a ona s decom sedi pored mene na salašu! Odgovorno tvrdim, što kaže i sama Nataša;Tata, ja sam jedna velika sponzoruša, ali sponzor mi je Dragoljub Bekvalac. Priče, kamioni, avioni, Kostić, mostić, ovo-ono, nemaju veze. Kostić je uložio u Natašu isto koliko su i vaše novine! Kao, Kostić joj kupio stan!? Taj stan sam joj ja kupio i pare mi je vratila. U stvari, nije još sve, duguje mi 6.000 evra i kada me nešto naljuti, umem da je podsetim da mi nije vratila sav dug, a-ha-ha. Uglavnom, ni sa kim nije bila iz interesa, nego samo iz emocija i u svaku od tih nekih ljubavnih afera ulazila je zbog čistih osećanja! Vaspitana je u duhu časti i poštenja i to ne pričam ja, nego svi oni koji je poznaju”

Redakcija Tracara.com5 komentara

5 Comments

 1. Ja

  15/09/2014 at 1:00 pm

  Jeste, zato je sa 14god pobegla od kuce za onog celavog bogalja koji otac moze da joj bude. Ne sviraj svega ti.

 2. pixie

  15/09/2014 at 1:02 pm

  Onda ona ima emocionalni poremecaj, kad muskarci poput Kostica, Cazima i ostale bagre u njoj bude ’emocije’.

 3. Zena

  15/09/2014 at 1:20 pm

  Stvarno, ali stvarno mi je vise muka od ovih plasticnih fuksi zbog kojih nase devojcice misle da nisu dovoljno dobre jer nemaju vestacke sise i usta i tonu botoksa. Povadite im svima sve, da vidimo kakve su (za ovu znam kakva je, stoji mi slika u kompu da pokazujem cerki stalno na sta je licila).

 4. Бони

  15/09/2014 at 2:25 pm

  Благо њој када је тата брани у јавности. Као да смо ми кратког памћења па не знамо ко је и шта је. Требало је да је васпита на време, а не да је препусти својим вршњацима.

 5. Jelena je

  16/09/2014 at 4:37 pm

  Gospodine vasa cerka je ku*va i sponzorusa. (tacka)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top