Prati nas

Nataša odabrala ime za ćerkicu, Luka se ne slaže

Vesti

Nataša odabrala ime za ćerkicu, Luka se ne slaže

Nataša Bekvalac čeka drugo dete sa izabranikom Lukom Lazukićem, zbog čega se povukla iz javnog života u nameri da se što više odmara. Par trenutno ozbiljno razmišlja o imenu koje će dati ćerkici, a došli su i do zanimljivog odabira.

”Nataša je bila veoma vezana za baku Dragicu. Ona je uvek bila tu za nju i savetovala je u svemu. Nata je i danas često spominje, a sada je već čuvena rečenica koju je izgovorila u jednoj emisiji, citirajući svoju baku, koja je rekla: Lako je biti pošten, kad te niko neće’’, rekao je izvor za VIP i dodaje:


‘’Nataši se veoma dopada to ime za ćerku, međutim još nije sigurna da je to pravi izbor. Iako ona voli ta starinska imena, Luka je više za varijantu da njihova ćerkica dobije neko modernije ime. Iako nije imao ništa protiv Natašine ideje, jer je u svemu podržava, ovoga puta je rekao da imaju dovoljno vremena da dobro razmisle’’, priča izvor.

Izvod kaže i da se njena porodica oduševila kada su saznali da razmišlja o tom imenu, ali su napomenuli da je možda previse arhaično za današnje vreme. Međutim, odluka je naravno na njoj i Luki.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top