Prati nas

Nataša podigla kredit da bi kupila novu pesmu!

Šokantno

Nataša podigla kredit da bi kupila novu pesmu!

Kredit za novu pesmu? (foto: Hello)

Kredit za novu pesmu? (foto: Hello)

Pop zvezda Nataša Bekvalac u velikoj je ekonomskoj krizi, barem ako je verovati pisanju dnevnog lista Alo, koji piše da je novosadska Barbika pre mesec dana podigla kredit kako bi kupila pesmu koja joj se dopala.

“Nataša mnogo ulaže u album koji će se na proleće naći u prodaji. Iz tog razloga tezge koje u poslednje vreme ima ne mogu da pokriju ni deo troškova. Ona već dugo nije ubola neki veliki hit zbog kojeg bi skočila cena nastupa , a pesmu koju je nedavno čula veoma joj se dopala i smatra da može da bude veliki hit”, kaže izvor Aloa.

“Pesma je nalik njenom velikom hitu ‘Nikotin’, a potpisuju je hitmejkeri Filip Miletić i Miloš Roganović. Već i vrapci na grani znaju da su njihove pesme mnogo skupe, baš iz razloga što je skoro svaka pesma koju su oni napisali postala veliki hit. S obzirom na to da nije imala para da je plati odmah, a u strahu da je neko drugi ne uzme, Nataša je podigla kredit i otplatila željenu pesmu.”


Loading...
Pročitaj ceo tekst
Pročitaj i ovo:
6 komentara

6 Comments

 1. tuljumbeta

  29/12/2014 at 11:10 am

  stutkapro…

 2. Mita

  29/12/2014 at 11:17 am

  musterije ne placaju kao ranije….

 3. rs

  29/12/2014 at 12:19 pm

  čuj ti nje uzela kredit….hahahahaha

 4. El muchacho

  29/12/2014 at 7:59 pm

  Pa sta? Neko (nazalost) uzima kredit za obucu, neko za slavu, a neko za pesmu. Nije sramota, sramota je praviti se da imas i razbacivati a za leba nemati.

 5. Zoran

  30/12/2014 at 7:12 am

  Cuj,uzela kredit a vozi bmw-a,nosi markirano,letuje na ibici,snima skupe spotove,nastupa stalno.Cista laz! Ja ne verujem u ovo!

 6. stella

  30/12/2014 at 11:55 am

  Ako je istina, i treba da se bori za sebe, svoju karijeru i ulaze u kvalitet. :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top