Prati nas

‘Natašine suze u Ami G Showu bile su iscenirane!’

Extra

‘Natašine suze u Ami G Showu bile su iscenirane!’

bekvalac

Glumac je optužio da je iscenirala suze! (foto: PinkPress)

Iako je prošlo nekoliko godina od emitovanja emisije Ami G Show, u kojoj se Nataša Bekvalac pojavila prvi put nakon raskida i rasplakala, javnost je i dalje podeljenja: dok jedni veruju da su Natašine suze bile iskrene, drugi smatraju da je sve bilo iscenirano.

Upravo ovoj drugoj grupi pripada glumac i voditelj Dragan Marinković Maca koji tvrdi da je imao prilike da vidi scenario.

“Ne bih voleo da imam ćerku zbog ovih što plaču na televiziji. E, kad je mene Amidžić zvao, tamo piše: 22.15 sati – Nataša plače, 22.17 sati – Nataša izlazi iz studija, 22.18 sati – Maca ulazi. Pa kad sam mu je*ao mater. Kad mi je uvalio ku*ac, pa mene mama zove i kaže: “Kako će, ba, biti takav džukac?” Sve dogovoreno, one njene suze krokodilske. Pitaj njega, pa pi*ka ako slaže. Eto brke neka dođe preda mnom i kaže. Eto, kako da ćerku imam pored svih tih Stanija i Soraja, koje se glorifikuju?! Ne ide”, rekao je Maca za Svet, dok je Ognjen za Kurir poručio da misli da se Maca šalio.

“Mislim da se Maca samo šalio. Pozvaću ga u emisiju da porazgovaramo o tome”, kaže voditelj.


Loading...
4 komentara

4 Comments

 1. anonimus

  02. 02. 2015. at 10:20

  Kakav scenski nastup, svaka cast njoj i svima koji su ucestvovali u stvaranju, fenomenalno

 2. Lungo mare

  02. 02. 2015. at 13:43

  Nataša Bekvalac je vrlo lijepa žena i ništa više,nju je teško ocjeniti…nemoš,nema materijala–oskudno.Ovakve estradne pojave su “daveži” i tako “kuburi”…bezvezna brate bezvezna.Kako objasniti aferu preljepe Nataše i Ćazima ….što to ima Ćazim ponuditi lepotici osim novčanika.Opet tu se pojavljuje solidno definirani Vlada Vuksanović….zamislite osvaja glavnu nagradu u rijalitiju zahvaljujući Avi Karabatić….tip mutavac,oskudnog znanja,često bleji u prazno,ne živi u trenutku,maneken a hoda pogrbljeno što treba čitati kao nesigurnost.Ljigav do bola.
  Maca je legenda,Sarajevski mangup i kad on nešto kaže treba uzeti s rezervom, tipa…..more bit i nemore a opet ….more—more, tako da Amiđžić može pozvati Macu u emisiju ali odgovor i istina će visiti u zraku i dalje.Ja Maci vjerujem ako su u pitanju “suze sina razmetnoga”
  Čekajte…zašto mu ne vjerovat?????????

 3. Kristina

  02. 02. 2015. at 18:02

  Pa naravno da je sve bila nameštaljka. Nisam poverovala u to ni na sekundu. Onaj ko je poverovao je veoma naivan i treba da promeni poglede na neke stvari.

 4. Kiki

  03. 02. 2015. at 10:39

  Ja da sam se u tom trenutku nalazila na njenom mestu, rasplakala bih se sigurno…Ipak su zajedno preziveli Danilovu saobracanu nesrecu. Ali nisu svi kao ja….
  Ps. ako je zaista iscenirano onda je to dno dna i sa njene,a i sa Ognjenove strane.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top