Prati nas

“Ne mogu da mu pružim dovoljno seksa”

Bizarno

“Ne mogu da mu pružim dovoljno seksa”

Tori Spelling i nezasiti Dean McDermott

Tori Spelling i nezasiti Dean McDermott

U nedavno objavljenom klipu iz dokumentarne serije True Tori, u kojoj su glavne uloge Tori Spelling Dean McDermottpar je po prvi put otkrio da postoje problemi među njima otkad se Dean vratio sa rehabilitacije.

“To je moja najgora noćna mora – varao sam svoju suprugu”, rekao je Dean. “Bio sam van kontrole. Seks mi je bio bežanje od stvarnosti kao što su droga ili alkohol.”

U decembru prošle godine procurela je informacija da je Dean (47) varao svoju suprugu sa mnogo mlađom ženom Emily Goodhand (28). Nakon toga se moglo čuti da je Tori delom i sebe krivila za prevare jer je bila ubeđena da se previše zapustila.

U pomenutom klipu možemo sada da čujemo da je 40-godišnja glumica  rekla sledeće kroz suze: “Ne mogu da mu pružim dovoljno seksa! On nikada neće biti zadovoljan samo sa mnom.”

I dok Tori i Dean pokušavaju da reše problem prevare, postoji još jedan problem koji je počeo da ih razdvaja – otkrivanje privatnog života na TVu.

“To ih potpuno ubija – izgleda kao da ona želi da oživljava Deanov skandal iznova i iznova”, rekao je izvor za ovonedeljno izdanje magazina Life & Style. “Stalno ga podseća u kakvu ju je situaciju doveo.”

Pogledajte video – šta mislite, da li nas čeka još jedan skandalozan razvod?

 

Redakcija Tracara.com


Loading...
4 komentara

4 Comments

 1. ZaZarazna

  13. 04. 2014. at 11:16

  Pa kad je ona skoro sav period braka trudna..mislim, muškarci vole svoju decu, ali brak i večito trudna žena (znam da zvuči gozno, ali to je istina)..hm, hm, da ona nema toliko novca njega odavno ne bi bilo ni na istom kontinentu!

 2. N :)

  13. 04. 2014. at 15:58

  znas kolko me briga sto ona ne moze da mu da dovoljno sexa

 3. s

  14. 04. 2014. at 11:58

  sutni bre tog konja koji ce ti manijak…kao ne mozes bez njega on je nezamenljiv.

 4. cici

  22. 10. 2014. at 22:47

  Posalji ga sestro kod nas ima da ga iscedimo ko limun nece da mu padne vise na pamet.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top