Nećete verovati da on nikada nije imao seks preko telefona

Objavljeno: 20.03. 14:16

Nikada nisam... (foto: billboard)

Nikada nisam… (foto: billboard)

Popularni pevač i skandal-majstor Justin Bieber gostovao je sa Madonnom u emisiji Ellen DeGeneres. Njih troje je igralo igru Nikad nisam tokom koje je otkrio više nego interesantne detalje iz privatnog života.

Zadatak je bio jednostavan: Ellen bi postavljala najrazličitija pitanja, a onda je svako od njih troje morao da podigne tablicu sa natpisom jesam ili nisam. Kao što smo već navikli od Ellen, bilo je raznih pitanja – od onih banalnih pa sve do najškakljivijih. Tako je Bieber priznao da nikada u životu nije imao seks preko telefona ali je zato bio u vezi sa sestrom svoje devojke!

Na ova pitanja je, očekivano, i Madona dala potvrdan odgovor. Na jedno od bezazlenijih pitanja, da li ste ikad bili izbačeni iz bara, Biber je odgovorio negativno i dodao da je tek napunio 21 godinu, što je izazvalo smeh kod publike jer mu niko nije poverovao.

Ovo je još jedno u nizu Bieberovih gostovanja na televiziji, kojim pokušava da popravi svoj imidž razmažene zvezde. S obzirom na to da već dugo nije napravio neki skandal, mi mislimo da ovako treba i da nastavi.

Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

1 komentar

  1. Swag

    Po meni je on primjer kako se treba ponašati jedna zvijezda. Naravno da mu je udarila slava u glavu, ali se sada popravio i neka samo tako nastavi. Talentovan, prelijep, zgodan, humana je osoba i nije jedan od onih zvijezda koje se samo brinu za sebe.

antoine oliver pilon 5
Hot or not

Da li je ovo najotkačenija muška frizura u 2017. godini?

20-godišnji kanadski glumac Antoine Olivier Pilon, najpoznatiji po ulozi problematičnog tinejdžera u filmu Mommy, postao je predmet rasprava na mnogim internet platformama zbog nove frizure.