Connect with us

Nećete verovati da on nikada nije imao seks preko telefonaExtra

Nećete verovati da on nikada nije imao seks preko telefona

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Nikada nisam... (foto: billboard)

Nikada nisam… (foto: billboard)

Popularni pevač i skandal-majstor Justin Bieber gostovao je sa Madonnom u emisiji Ellen DeGeneres. Njih troje je igralo igru Nikad nisam tokom koje je otkrio više nego interesantne detalje iz privatnog života.

Zadatak je bio jednostavan: Ellen bi postavljala najrazličitija pitanja, a onda je svako od njih troje morao da podigne tablicu sa natpisom jesam ili nisam. Kao što smo već navikli od Ellen, bilo je raznih pitanja – od onih banalnih pa sve do najškakljivijih. Tako je Bieber priznao da nikada u životu nije imao seks preko telefona ali je zato bio u vezi sa sestrom svoje devojke!

Na ova pitanja je, očekivano, i Madona dala potvrdan odgovor. Na jedno od bezazlenijih pitanja, da li ste ikad bili izbačeni iz bara, Biber je odgovorio negativno i dodao da je tek napunio 21 godinu, što je izazvalo smeh kod publike jer mu niko nije poverovao.

Ovo je još jedno u nizu Bieberovih gostovanja na televiziji, kojim pokušava da popravi svoj imidž razmažene zvezde. S obzirom na to da već dugo nije napravio neki skandal, mi mislimo da ovako treba i da nastavi.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Loading...

1 komentar

1 komentar

  1. Swag

    20 March 2015 at 4:08 pm

    Po meni je on primjer kako se treba ponašati jedna zvijezda. Naravno da mu je udarila slava u glavu, ali se sada popravio i neka samo tako nastavi. Talentovan, prelijep, zgodan, humana je osoba i nije jedan od onih zvijezda koje se samo brinu za sebe.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top