Connect with us

Nećete verovati: Ova trudnica ima ravan stomak u 6. mesecu

Bizarno

Nećete verovati: Ova trudnica ima ravan stomak u 6. mesecu

Sara Stage proslavila se tokom svoje prethodne trudnoće kada je u devetom mesecu imala savršeno ravan stomak. Sada ponovo broji sitno sa svojim sinom, a redovno kači slike na Instagram i ljuti i oduševljava pratioce.

A ovo su njene najnovije slike i zaista je nesvakidašnje jer na njima je ženu u šestom mesecu trudnoće. “Ja posle ručka izgledam više kao trudnica od tebe”, je jedan blag i smešan komentar, prenosi Super žena.

Ali ima i mnogo grubljih, gde Saru napadaju zato što, kako smatraju, ugrožava svoje dete.

Sara se ne potresa i kaže da je, kao i u prethodnoj trudnoći, redovno išla na preglede i da ima potvrde da se beba razvija normalno.

 

Loading...

2 Comments

2 komentara

  1. Laura

    06/07/2017 at 3:54 pm

    Boze ljudi sta vam je to cudno,ima milion takvih slucajeva… daleko bilo da nesto nije u redu sa bebom ili njom, jednostavno je takve gradje i konstitucije

  2. Roxy

    06/07/2017 at 7:13 pm

    Em je zena takve gradje, em je ocigledno u nenormalno dobroj formi, em je malo uvukla stomak, em malo fotosopa, i to je to. Super izgleda i dokazuje onu staru dobru koju nam nasi dobri stari doktori govore, u trudnoci ako jedes za dvoje beba nece biti ni veca ni zdravija, samo ce mama posle porodjaja izgledati bas kao da je jela za dvoje.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top