Prati nas

Neda Ukraden i Verica Rakočević osudile Natašu Bekvalac!

Vesti

Neda Ukraden i Verica Rakočević osudile Natašu Bekvalac!

Gostujući u emisiji Magazin IN kod Sanje Marinković pevačica Neda Ukraden i kreatorka Verica Rakočević osudile su popularizaciju razvoda braka pevačice Nataše Bekvalac. Verica je rekla da ne zna zašto je to Nataši trebalo, a Neda se nadovezala, rekavši da se i ona razvela, ali da njen PR nije razglasio novinarima satnicu njenih aktivnosti.

“Meni nije jasno zašto bi pet miliona ljudi moralo da zna šta se meni privatno desilo i kolika je moja patnja. Šta je njoj to uopšte trebalo da taj tako bolan, taj tako neprijatan i taj tako dirljiv trenutak podeli sa svima?! Suze nisu bile nameštene, a da li voli Danila to samo ona zna”, izjavila je poznata modna kreatorka.

“Ja sam se razvela, niti je znao fotogreporter kad ću ja ići kod advokata, niti kad će moj muž ići kod advokata, niti je moj PR razglasio svim novinama ona će u deset sati biti tamo, a on će biti tu, a ona će posle toga ići na skijanje… I ja sam se razvela, javna sam ličnost i moj muž je bio na neki način javna ličnost. Nisam smatrala da treba fotoreportere ili novinare obaveštavati o tome, niti sam smatrala da trebam doći u emisiju i pričati, kako ja njega, eto, volim, ali ne mogu ga više voleti. To su njihovi privatni razlozi, oni znaju zbog čega su se razveli i mislim da to ne treba sa ljudima kao na pijaci razglabati. Da li su suze iskrene, to ona treba da zna”, rekla je Neda.

Ovo nije prvi put da Neda ima zamerku na račun mlađe joj koleginice. Pre par meseci, nakon žurke nedeljnika Story, pevačica je zamerila uredništvu što su veći prostor u novinama dali Nataši, rekavši im da im to neće oprostiti iako zna da nema karijeru kao Anabela Bukva, ni opus kao Nataša Bekvalac.


Loading...
53 komentara

53 Comments

 1. Pingback: Neda Ukraden (ponovo) oplela po Nataši Bekvalac!

 2. Fenix

  10. 04. 2011. at 13:34

  Slushaj ko se nashao da pricha i tome! Umukni baba!

 3. ja

  10. 11. 2011. at 21:25

  ja msm da su neda i verica u pravu. Natasa nije trebala javno da govori o svom razvodu,kazem ko nema pjesmu radi ovakve stvari!! I jos nesto,msm da neda i verica mozda i nisu trebale javno komm natasin razvod,ali opet one su samo rekle svoje mišljenje i slazem se s njima :) I……Nemaju na koog bit ljubomorne,pogotovo Neda Ukraden koja u ovim godinama jos uvijek ima hitove!! :) HvalaPusaBok

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top