Prati nas

Neda Ukraden: Mlađe kolege su krmaljave i nadobudne!

Extra

Neda Ukraden: Mlađe kolege su krmaljave i nadobudne!

Neda oplela po mlađim kolegama! (foto: Facebook)

Neda oplela po mlađim kolegama! (foto: Facebook)

I dok o njoj kruže priče da je prava bahata diva, Neda Ukraden za svoje mlađe koleginice i kolege poručuje da su nadobudni i krmeljavi.

“Sve te zvezde koje niču, sve su okružene PR-ovima i bodigardovima. To ne možeš doći do njih. To se niko na telefon ne javlja. To je sve pospano, krmeljavo, nadobudno…”, izjavila je Neda gostujući u emisiji Dobar komšija na TV Pink.

Da li možda pretpostavljate na koga je mislila?


Loading...
5 komentara

5 Comments

 1. stillnumberone

  05/02/2015 at 12:45 pm

  Mogla bi pre svega sebe da pogleda. Ne prilice joj minici i razgolicen torzo : 1) ima kratke noge i spustenu zadnjicu, 2) mlitave ruke, a pesme su joj sve vise turbo folk. To je to kada se kriterijumi srozaju. Neverovatno je da je sujeta drma u 7 deceniji zivota i da se utrkuje sa 5 decenija mladjim koleginicama tako sto ce pevati sund i izgledati kic. Neka se ugleda na DAME iz komsiluka kao sto su Gabi Novak, Tereza Kesovija, Zorica Kondza, Doris Dragovic.

 2. lady.me

  05/02/2015 at 3:32 pm

  Ova se fakat ufurala da je srpska Beyonce. Haos.

 3. Istina

  05/02/2015 at 4:06 pm

  Slazem se sa Nedom ! Sve okruzeno zastitarima ufurano …

 4. Lepi

  05/02/2015 at 6:23 pm

  Sta nje briga za druge a neka sebe pogleda hoce da izgleda kao mlade koleginice ali neide joj za rukom , da vodi racuna dosta o izgledu da je zategnuta joj koza i malo da je hiruski podigla zadnjice i grudi i da izgleda mlade onda bi mogla da se malo pravi a ovako nema smisla samo je nabacila na facu kilogram pudera ali se vidi da je stara i umislja da je bomba.

 5. Maja

  06/02/2015 at 11:11 am

  Who is Neda?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top