Prati nas

Neda Ukraden preti da će napustiti TLZP

Hot!

Neda Ukraden preti da će napustiti TLZP

Neda je besna zbog svoje imitacije OPET (foto: Svet)

Neda je ponovo besna zbog svoje imitacije! (foto: Svet)

Pevačica Neda Ukraden je besna zbog svog zadatka za polufinale šoua Tvoje lice zvuči poznato.

Kako Alo prenosi, Neda je nakon saznanja da u polufinalu ima opet mušku ulogu počela da besni na organizatore i da preti da će napustiti šou koji ulazi u završnu fazu emitovanja.

Za polufinale Neda je izvukla da imitira operskog pevača Luciano Pavarottija. Istog momenta kada su se kamere ugasile je počela da više i pitala je da li joj namerno davaju muške uloge jer žele da je sabotiraju da ne pobedi. Tvrdi da joj je dosta da bude u muškim ulogama i da glumi neke od svojih kolega.

Vikala je na njih “Neću, bre, više da budem Šaban, Pavaroti, hoću da budem, recimo, Madonna” prilično besnim tonalitetom.

Producenti tretnutno razmišljaju šta će uraditi povodom ovog problema. Podsećanja radi, Neda je već jednim pravila problem kada je sa Ivanom Jeftovićem trebalo da se nađe u ulozi Ace Lukasa Ivane Selakov. 


Loading...
6 komentara

6 Comments

 1. Marija

  12. 12. 2014. at 10:36

  Ova žena je strašno ufurana. Misli da je neka diva, a seljanka najobičnija. NAPUSTI TLZP, MOLIM TE! Ionako nije zanimljiva. Babac stari.

 2. Marija

  12. 12. 2014. at 12:53

  Ispravite: da li joj namerno davaju!
  Pozz

 3. mimi

  12. 12. 2014. at 16:16

  Pa srecan ti put bakice..

 4. djina

  12. 12. 2014. at 18:02

  Joj sto ova zena daje sebi mnogo za pravo, ne bi ona mene ucjenjivala, ona bi meni bila izbacena. Ovo njeno ponasanje poput kakve siparice postaje iritantno.

 5. 123

  12. 12. 2014. at 21:10

  DAVAJU! to je jedna od mnoooogooooo gresaka na vasem sajtu. Da li neko od vas ima bar osnovnu skolu? I ovo OCIGLEDNO nije greska u kucanju, mada i toga ima na pretek, ovo je jednostavno visok nivo nepismenosti. Katastrofa, ako ovako pisu “novinari” , sta se onda ocekuje od ljudi iz drugih bransi.

 6. bebana

  13. 12. 2014. at 05:15

  ovo i nije takmicenje u kome mora da pobedi, a ne bi pobedila sigurno ni da je u svakoj epizodi Madonna….nervira me onako puna sebe i egoisticna

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top