Prati nas

Nedelja dobre zabave u UŠĆE Shopping Centru

Događaj

Nedelja dobre zabave u UŠĆE Shopping Centru

Atmosfera na koktelu u UŠĆE Shopping Centru

Dobra atmosfera na koktelu u UŠĆE Shopping Centru i prisustvo poznatih ličnosti – muzičke grupe Zemlja gruva, voditeljke Maje Nikolić, košarkaša Dušana Domovića, blogerki Vanje Milićević i Jelene Karakaš, obeležili su početak velike jesenje kampanje UŠĆE. Spaja sve najbolje. Narednih pet nedelja biće raspoređeno po temama – digitalna, porodična, nedelja mode i lepote, hrane i dobre zabave i na kraju sportska, a posetioci će imati priliku da uživaju u brojnim zabavnim i edukativnim aktivnostima.

„Kao što i samo ime kampanje govori, potrudili smo se da u pet nedelja koje nam slede spojimo sve najbolje iz različitih oblasti interesovanja naših posetilaca. Došao je trenutak i da vam predstavimo aplikaciju našeg centra koja će nam svima pružiti novo šoping iskustvo zahvaljujući 3D mapi centra – prvoj te vrste na našim prostorima. Sigurni smo da će svako pronaći nešto što ga interesuje, muškarci recimo parking, a žene na primer omiljenu radnju i da će naša jesenja kampanja biti još jedna uspešna zajednička avantura puna izazova i iznenađenja“, rekla je Mia Zečević, direktorka marketinga i komercijalizacije UŠĆE Shopping Centra.

Maja Nikolić, promoter porodične nedelje

Svaka nedelja u okviru kampanje UŠĆE. Spaja sve najbolje imaće svog promotera – poznatu ličnost, a u prvoj nedelji ekologije i informacionih tehnologija, to će biti Hans Buster, stručnjak za zelenu gradnju. Od 7. septembra počinje porodična nedelja sa voditeljkom Majom Nikolić kao zaštitnim licem, kada će biti organizovani još jedan Porodični sajam, kao i kreativne radionice za decu i roditelje.

Modne blogerke Jelena Karakaš i Vanja Milićević

U nedelji mode i lepote (od 14. do 22. septembra) posetioce očekuju popularne modne blogerke Vanja Milićević i Jelena Karakaš. One će predstaviti svoj blog kutak koji se nalazi na novom veb sajtu UŠĆE SC, gde će posetioci moći da pronađu razne zanimljivosti i savete o modi, lepoti, šopingu i novim tehnologijama. Takođe, u ovoj nedelji biće održani i Sajam za dame Lady fair, Festival obuće i neobična modna revija Contrastyle.

Zemlja gruva

Koncert Zemlje gruva otvoriće nedelju hrane i dobre zabave, u okviru koje će biti priređeni škola kuvanja i Pica fest, a svetski prvak u strit basketu Dušan Domović biće zvezda poslednje nedelje kampanje kada će svi ljubitelji sporta imati priliku da prisustvuju ili učestvuju u turniru u basketu i takmičenju u slobodnim bacanjima.

Košarkaš Dušan Domović6 komentara

6 Comments

 1. majena

  03/09/2013 at 12:58 pm

  AJIME ….

 2. h

  03/09/2013 at 2:16 pm

  a meni su sve ove blogerke iste
  nekako isto odjevene i sl..

 3. nikolina

  03/09/2013 at 2:17 pm

  Od ovih blogerki mi je muka,sta sve nece postati necije zvanje i zanimanje.

 4. Iv88

  03/09/2013 at 8:09 pm

  super su Vanja i Jelena! devojke imaju stila…

 5. Sunny

  03/09/2013 at 11:05 pm

  A da blogerki mama prvo zakopca slic pre nego izadje iz stana i odluci da li da uvuce ili izvuce kosulju?
  Kao sto rece Milan Tarot : U Srbiji je dovoljno da se slikas ili budes na Tv i da si ” poznat”!
  A biti ” blogerka mode” u zemlji gde pevacice i kreaotrke nose robu od sanera i kopije brendova, gde se ” dive” slikaju po toaletima a jadne devojcice uklapaju kinske modele iz bloka 70 , Piramide ili sa Bulevara je naj manje vulgarno i bezobrazno!

 6. Marko

  03/09/2013 at 11:16 pm

  Hahaha @Sunny legenda!
  Kao i uvek brutalno realna a duhovita.
  Blog treba da pisu takvi kao ti a ne besposplesne klinke ili pevacice i ” dive ” kojima drugi pisu a one se potpisuju!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top