Prati nas

Nedelju dana nakon porođaja, Jelena Đoković vratila se poslovnim obavezama!

Foto

Nedelju dana nakon porođaja, Jelena Đoković vratila se poslovnim obavezama!

Vratila se obavezama u fondaciji! (foto: Twitter)

Vratila se obavezama u fondaciji! (foto: Twitter)

Dok je prvi teniser sveta Novak Đoković trenutno na turniru u Parizu, njegova supruga Jelena se nedelju dana nakon porođaja polako vraća profesionalnom životu kao direktorka fondacije nazvane po njenom mužu. Jelena ne želi da zapostavi jedan od najaktuelnijih projekata – Školicu života, pa je juče ispratila poslednju akciju, piše Blic.

Fondacija je u selu Sirča kod Kraljeva svečano otvorila Školicu života u okviru predškolske ustanove Olga Jovičić Rita. U adaptaciju prostorija, obuku vaspitača, kupovinu nastavnog materijala i igračaka uloženo je 3.350.000 dinara.

“Iako se ne odvaja od bebe, Jelena se trudi da ne zapostavi rad u fondaciji. Ona i Novak smatraju da će tako i Stefanu dati pozitivan primer o odgovornosti. Često su isticali da su oni normalna porodica i da ne žele da njihov sin odrasta s povlasticama”, kaže izvor blizak Đokovićima.

Redakcija Tracara.com


Loading...
8 komentara

8 Comments

 1. SanjaS

  30. 10. 2014. at 14:12

  Jao… iz kreveta sa laptopom i telefonom u ruci je sve propratila, da to je bas vracanje “poslu” :-)

 2. pifi

  30. 10. 2014. at 14:59

  smarate sa djokovicima!!!

 3. Countess

  30. 10. 2014. at 17:23

  Trudi se da ne zapostavi posao? Valjda je glavni i jedini posao svake novopečene mame njena BEBA, a ne nekakve fondacije i sl. Ako je ova vijest stvarno tačna, bolje bi joj bilo da ne zapostavlja bebu zbog raznoraznih poslova, jer djeca brzo rastu i vrijeme se ne može vratiti, a posao neće niđe pobjeći…

 4. Countess

  30. 10. 2014. at 17:39

  Bebu od nedelju dana već treba učiti o odgovornosti?! Imala sam lijepo mišljenje o ovom uspješnom paru, stvarno… Znači, samo što se dijete rodilo, a otac je već otišao u drugu zemlju, dok se majka bavi raznoraznim fondacijama, jer je, zaboga, posao na 1. mjestu! Karijeristi bi, definitivno, trebalo da dobro razmisle prije nego što se odluče na tako važan korak kao što je pravljenje djece. Najlakše ih je napravit, ali treba ih odgajati i izvesti na pravi put, a kako ćemo to uraditi ako nismo prisutni?? Jel dadilje treba da preuzmu ulogu oba roditelja? Znala sam da su slavni dosta razmaženi po tom pitanju, ali sam ipak više očekivala od ovo dvoje, jer mi djelovalo da su prizemniji…

 5. Natasa

  30. 10. 2014. at 18:35

  Jao,mislim da ova devojka nije toliki kreten da ostavi dete od 10 dana i radi po nekim kancelarijama i kojekuda.Sigurno da obavlja obaveze od kuce pa ako je i skoknula na par min do posla, jaka stvar.Ona stvarno ne deluje kao egoista koji bi tek tako ostavio novorodjence.Ima para da ne zna sta ce pa opet nemaju dadilju, valjda i to nesto kazuje.Mogla bi da digne nos do neba i istripuje se ko zna cim a ona je i dalje uvek tako prirodna, mila i nasmejana.

 6. Pf

  30. 10. 2014. at 19:37

  @Countess
  Verovatno je zena nazvala telefonom da se raspita kako je proteklo otvaranje te skolice i da pozeli srecu u daljem radu kao sto bih i ja uradila da sam na njenom mestu. Poslovnim obavezama se sigurno nije vratila posle nedelju dana. Fizicki i zdravstveno to nije pozeljno. Ja sam se posle porodjaja vukla po kuci dve nedelje zbog konaca koji su me zatezali i odvratnih hemoroida koje sam dobila tokom porodjaja.

 7. natasalea

  30. 10. 2014. at 21:24

  VRATILA SE poslovnim obavezama,a?!hahhahahahhha

 8. Max

  31. 10. 2014. at 00:07

  Kako se ova probila na naslovne tabloida a uvukla i Novaka u to,
  niko nije do pre neku godinu znao ni ko je Novakova devojka ni kako izgleda.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top