Prati nas

Neka posebni trenuci traju zauvek

Sponzorisana vest

Neka posebni trenuci traju zauvek

Kada se sve sabere, a po nešto i oduzme, ispada da jedino što zaista vredi jesu oni posebni momenti kada smo bili potpuno srećni. Na žalost, čini se da se takvim trenucima ne vraćamo dovoljno često i da mnogo više vremena trošimo baveći se svakodnevnim problemima iako je većina njih potpuno beznačajna i banalna.

Prizivanje srećnih trenutaka korisna je veština iz najmanje dva razloga. Razmišljanjem o proživljenim srećnim trenucima ponovo budimo deo te apsolutne sreće i osmeh nam se istog trenutka vraća na lice, ali istovremeno i priželjkujemo nove srećne trenutke, podsećajući sebe da je stanje sreće nešto što je moguće i nešto što se stvarno dešava.

Veštinu prizivanja i ponovnog proživljavanja najlepših trenutaka moguće je dovesti do savršenstva uz pomoć muzike i mirisa. Pesma uz koju smo se zabavljali, pesma uz koju smo namerno nervirali roditelje boreći se za sopstveni identitet, pesma uz koju smo voleli, čine našu muzičku podlogu za sreću koja će večno imati taj efekat „instant reanimacije“ sreće. Ipak, život nema tzv. soundtrack i svoje omiljene pesme čujemo tek ponekad, kada zastanemo na trenutak ili u kolima, na putu do posla.

Na sreću, i mirisi imaju istu moć. Imaju moć da prizovu naša sećanja koja su nam ostala urezana i koja su vredna pamćenja. Momenat kada smo pogledali te oči za koje smo odmah znali da će nam toliko značiti i da ćemo ih pamtiti čitav život i trenutak u kome smo osetili taj slatki miris vanile. Nova toaletna voda od Avona, Infinite Moment, svojim opojnim mirisom vanile i koktela Kir Rojal najavljuje prolećno šarenilo zahvaljujući kojem ćemo se prisetiti i ponovo proživeti najlepše nezaboravne momente u životu.

Svojim inspirativnim tonovima i očaravajućom cvetno-orijentalnom notom tek procvetalih mirisa, Infinite Moment opčinjava žene širom sveta i navodi muškarce da neprestano misle na svoje lepše polovine. Tradicionalno i moderno u jednom, nota japanskog hinoki drveta i aroma koktela Kir rojal, zaokružene su sočnim listovima maline, romantičnim cvetnim notama i toplom vanilom. Neodoljivo, priznaćete. Dan zaljubljenih je idealan momenat za sve nas da poželimo poklon koje smo odabrale, a na našim kavaljerima ostaje da nam želje ispune i obraduju nas opijajućim mirisima proleća koje sa nestrpljenjem iščekujemo.

Pametna kupovina

Moderne žene danas nemaju mnogo vremena da se posvete sebi, neprestano teže da postignu sve, da budu uspešne u svom poslu, na porodičnom planu, da budu emotivno ispunjene, ali i da pored svega izgledaju senzualno, očaravajuće i poželjno. Brz tempo života nas često nagoni da kupujemo impulsivno, čak i ono što nam nije potrebno i što ne možemo sebi da priuštimo.

Vreme je da naučimo da kupujemo pametno. Tokom svog omiljenog sporta, šopinga, pametne žene vole da se tokom kupovine zavale u svoju omiljenu fotelju, dobro prouče sastav proizvoda koji kupuju, posebno obrate pažnju na cenu proizvoda i na miru razmisle da i im je sve to zaista i potrebno. Od ove sezone, dame koje kupuju sa razlogom imaju na raspolaganju novu, unapređenu Avon brošuru koja, osim što predstavlja inovativne proizvode, otkriva i tajne dobrog izgleda u formi saveta i preporuka za dobar izgled koji je u današnje vreme dostupan svim ženama ako na pravi način vode računa o sebi.

Ove sezone, jedan od apsolutnih favorita je Avon Shine Attract, karmin i sjaj u jednom revolucionarnom proizvodu, koji je nezamenljiv u prepunim ženskim tašnama. Istovremeno nanošenja dva različita sloja je pravi potez u onim presudnim momentima kada usne treba da izgledaju savršeno u jednom trenutku.

Svojim inspirativnim tonovima i očaravajućom cvetno-orijentalnom notom tek procvetalih mirisa, nova toaletna voda Infinite Moment najavljuje nam prolećno šarenilo. Tradicionalno i moderno u jednom, nota japanskog hinoki drveta i aroma koktela Kir rojal, zaokružene su sočnim listovima maline, romantičnim cvetnim notama i toplom vanilom. Ovaj neodoljivi miris opčinjava žene širom sveta i navodi muškarce da neprestano misle na svoje lepše polovine.

U očekivanju proleća i leta, na dohvat ruke nam je nova unapređena Cellu Atack formula, koja postiže sjajne rezultate uz umerenu zdravu ishranu i redovne fizičke aktivnosti kao sto su šetnja po kraju laganim tempom i razgibavanje u kućnim uslovima, bez odlaska u skupe fitnes i spa centre.

Pravi je trenutak da otkrijemo tajnu gde se skriva super ponuda za fantastičan izgled i sjajno raspoloženje. Sa novim katalogom i uz mogućnost on-lajn kupovine, dobijamo priliku da doživimo udobno, pametno i nezaboravno šoping iskustvo, verujući da smo napravile pravi izbor.


6 komentara

6 Comments

 1. xyz

  17. 02. 2012. at 03:09

  To li misle da ce neko da procita sve ovo na sajtu sa tracevima?!

 2. Knoxville

  17. 02. 2012. at 03:28

  taman pomislih zanimljiv i poučan tekst. nešto novo na tračari. kad ono reklama za parfemčić..

 3. Mk

  17. 02. 2012. at 04:22

  Tracaro, vise tracaj, a manje pisi :)

 4. bojanana

  17. 02. 2012. at 12:11

  sto evrica das ,kupis sanel ma bukvalno bilo koji i svi se okrecu i pitaju. e to je pametna kupovina . Oriflejmu ljudi znaju sta valja

 5. MawiCandy

  17. 02. 2012. at 12:16

  Jao nisu posebni trenutci sa parfemom od 100 evrica,nemas ti tracaro pojma sta su posebni trenutci! -_-” :** al’ ajd..

 6. Anamaria

  17. 02. 2012. at 14:56

  Znam ovu sa slike, ona je ukrajinska pevacica

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Sponzorisana vest

Poslednje vesti

Advertisement

Popularno

Advertisement
To Top