Prati nas

Nelegalna gradnja: Nataši Bekvalac ruše kuću

Vesti

Nelegalna gradnja: Nataši Bekvalac ruše kuću

natasa

Iako je Nataša Bekvalac nameravala da se nakon porođaja preseli iz stana na Dedinju u kuću na salašu u Čeneju, nadomak Novog Sada, taj plan više nije izvodljiv. Pevačica bi mogla da ostane bez kuće, jer nema dozvolu za gradnju.

Kako prenose domaći mediji, Nataša je preko tadašnjeg advokata podnela zahtev, ali ju je Gradska uprava za urbanizam i građevinske poslove Novog Sada odbila.

“Nataša je kupila plac u Čeneju na kojem je počela da gradi kuću s bazneom. U to vreme je bila u braku sa direktorom Pionirskog grada Ljubom Jovanovićem koji se time bavio. U međuvremenu njih dvoje su se razveli, a Ljuba je sve papire za dobijanje građevinske dozvole ostavio advokatu. On je u pevačicino ime, u junu ove godine podneo novi zahtev za izdavanje građevisnke dozvole, ali je odbijen”, izjavio je izvor za Kurir.


“Nataša je priložila svu dokumentaciju kao i nacrt objekta. Izlaskom inspekcije na teren i uvidom u papire, kao i u katastar, utvrđeno je da se zemljište koristi u namenu za koju nije predviđeno. Parcela je upisana kao njiva 1. klase, što znači da je u pitanju poljoprivredno zemljište na kojem nije dozvoljena grdanja. Može da se zida tek kad se primenjuje u građevinsko, što Nataša nije uradila. Za to su joj bila potrebna dodatna novčana sredstva, kao i posebna papirologija“, izjavio je izvor za kraj.


1 komentar

1 komentar

  1. k

    29. 11. 2017. at 16:47

    joj Boze pola Srbije ilegalno zidalo zakacili se na njenu vikendicu od 15 kvadrata.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top