Prati nas

‘Nemam odnos prema novcu, karijera mi je zakomplikovala odnose’

Extra

‘Nemam odnos prema novcu, karijera mi je zakomplikovala odnose’

Druga strana medalje (foto: Guardian)

Druga strana medalje (foto: Guardian)

Slava donosi novac, fanove i brojne druge stvari o kojima obični smrtnici mogu samo da sanjaju, ali postoji i druga strana medalje. Britanskom glumcu Rupert Grintu je ona itekako poznata.

“U bilo kojoj vrsti veze, prijateljskoj ili emotivnoj, pitaš se da li je u pitanju prava stvar. Da li je neko sa tobom jer te iskreno voli ili ima neke druge namere. To što sam napustio školu veoma rano zbog obaveza oko snimanja filmova je dodatno zakomplikovano moj odnos prema ljudima. Kada je većina mojih vršnjaka u školi sticala prijateljstva za ceo život ja sam bio odsutan”, požalio se Daily Mirroru slavni Ron iz serijala o Harry Potteru.

Da je glumac u usponu samo iz čiste ljubavi u filmskoj industriji govori i njegov odnos prema novcu.

“Uvek kada me ljudi pitaju koliko novca imam na računu ja ne znam odogovor. Ono što znam je da je taj novac negde tamo, ali nemam tačnu brojku. Verujem da nikad neću ni znati. Prilično sam opuštena osoba i moje ambicije ne idu u tom smeru.”

Iako ima tek 22 godine mnogi bi mogli da nauče puno o pravim vrednostima od ovog momka.

N.M./Tracara.com


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Zenska

    06/10/2014 at 11:17 am

    Najbolja knjiga svih vremena (da, imam preko 20god :D )! Ekranizacija je simpaticna, i uvek sam vise volela Ruperta nego Danijela, koji toliko pokusava da se ogradi od te uloge kao da mu zivot od toga zavisi, umesto da je prigrli, kao Ema i Rupert. Nacinila te je poznatim, uvek ces po njoj biti prepoznat, nije u redu sad bas da pljujes. Rupert je decko skroz na mestu!

  2. Maja

    06/10/2014 at 4:35 pm

    Lepo… decko nije materijelista. Ipak, bilo bi lepo da nije zapostavio skolu. I Emma Wtason je glumila u Harry Potter filmovima, pa je zavrsila fakultet… i sad je sjajna gospodjica. :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top