Prati nas

Nemanja Stevanović posvetio pesmu Mileni Ćeranić

Extra

Nemanja Stevanović posvetio pesmu Mileni Ćeranić

Posvetio pesmu bivšoj ljubavi (foto: PulsOnline)

Posvetio pesmu bivšoj ljubavi (foto: PulsOnline)

Nemanja Stevanović je nastupio na polufinalnoj večeri Grand Festivala sa pesmom Ne znam gde sam pošao koju je posvetio svojoj bivšoj devojci Mileni Ćeranić.

Kako ALO! prenosi, pevač je pesmu napisao u periodu kada je raskinuo sa pevačicom,

Nemanja je tada baš patio zbog raskida sa Milenom, a sve emocije preneo je na ovu pesmu. Skoro četiri godine pesma je stajala u fioci, a Nemanja je tek sada je odlučio da je javno izvede, kada su emocije prema Ćeranićevoj skroz nestale” izjavio je izvor blizak pevaču za ovaj dnevni list.

Pevač je potvrdio ove navode rekavši “Pesma koju sam izveo na Grand festivalu nastala je pre nekoliko godina kada sam osećao emocije koje prate tekst i reči su jednostavno izletele iz mene. Razlog što do sada nisam otpevao tu pesmu je što u momentu kada sam je napisao nisam bio spreman da je otpevam, a i do sada se nije ukazala povoljna prilika. Mislim da nije bilo suđeno da je otpevam sa onim emocijama, sada je pevam bez ikakvih problema. Braja mi je pružio ruku i čestitao na tekstu, što mi je dalo dodatno samopouzdanje i učinilo me ponosnim. Milena je čula pesmu kada je nastala i rekla mi je da je dobra, uostalom, kao i svi koji su je čuli, a po aplauzu koji sam večeras dobio vidim da se i publici dopala, što je najvažnije” istakao je Nemanja za PulsOnline.

 

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. aaa

    04. 12. 2014. at 13:22

    Kada se sjetim da je cijela nacija strepila da li će ovih dvoje biti izbačeni iz gradna ili ne, hahahahahaha….

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top