Prati nas

Nemanjići se prevrću u grobu zbog Ane i Mrke, Severininog ‘žutokljunca’ i Osmanija

Extra

Nemanjići se prevrću u grobu zbog Ane i Mrke, Severininog ‘žutokljunca’ i Osmanija

(foto: Screenshot/YouTube/Dobro jutro - Jovana & Srđan)

(foto: Screenshot/YouTube/Dobro jutro – Jovana & Srđan)

Kontroverzna pevačica Vesna Vukelić Vendi jutros je bila gošća Jutarnjeg programa sa Jovanom i Srđanom, kako bi iznela svoje stavove o aktuelnoj situaciji u zemlji, dok prelistava dnevnu štampu.

Njoj je prvo pažnju privuklo to koliko su estrada i politika tesno povezane, pa zbog toga razni bivši i sadašnji ministri finansiraju pevačice da za pune honorare pevaju pred polupraznim trgovima i klubovima. “Razni bivši Mrka, Trka, Frka, Riki, Siki… Ima njih, ali ne mogu svima da im popamtim nadimke jer  su važne njihove funkcije i njihova dela, kao i posledice koje ostavljaju, da bi njihovi ljubimci, iskoristiću taj izraz pošto se koristi za životinju, mogli da idu kao ledolomci da lome neke stvari, za koje ne bi imali pravo kada ne bi postojali ti neki Mrki, Frki, Trki”, počela je Vendi svoje izlaganje, da bi potom dodala da se tu ne radi o pravoj ljubavi. “To je ljubav po novcu i pohoti. Seks nije ljubav, a ja nijednog trenutka nisam čula da se taj gospodin hvali ljubavlju, a da nije spomenut seks. Meni su zanimljive sve te stvari koje su nebuloze, jer sve što je logično uklapa se u milje i profil tog čoveka kakav je izatkan. Taj čovek o kom pričamo je čovek pohote, pa namagnetiše sebi slične partnere, odnosno namagnetisali su se. Bilo je raznih naslova o tome kako on može celu noć, što je degutantno. Ne da čovek o tome razmišlja, nego to da 70-godišnjaku seks bude udarna igla. Bitni su unutrašnji sadržaj i duhovnost. Mislim da bi se sada, jer je ovo zemlja Svetog Save, kompletan rod, od Stefana Prvovenčanog, pa nadalje, Milutin, Dragutin, Uroš, car Dušan, pa onda car Lazar, njegov sin Despot Stefan Lazarević, kneginja Milica, da ne nabrajam dalje, mislim da se kompletno prevrću svi kada čuju ko su njihovi naslednici, ne u duhovnom i moralnom smislu, nego ko su te figure koje se šunjaju po Srbiji i koje je danas predstavljaju.”

(foto: Instagram/anabekuta1)

(foto: Instagram/anabekuta1)

Vukelićeva se dotakla i Severine, čiji ljubavni život puni stranice žute štampe svakodnevno. “Pohota ili seksualna glad, u doba površnih ljudi, zasniva se samo na trljanju tela. Tragedija je kada osoba od 40 godina, koja treba da bude razvijena i duhovno zrela, koja treba da drži dizgine u svojim rukama, i da ima pored sebe muškarca koji ima intelektualnu jačinu, koji je duhovan, moralan i vlada situacijom, a ona nalazi žutokljunca bezbojnog, koji niti romori niti gromori; ja još nisam čula boju glasa tog dečka, samo ga vidim po novinama, a novine su prepune nekih nebuloza oko njenog raskida ili razvoda i deteta, što je jako vulgarno, jer nismo mi nju naterali da se uda za tog Milana nego su se oni dobrovoljno spanđali, a zajednički imenitelj je bio bogatstvo, i sad je malograđanski da mi slušamo zbog čega se to sve desilo.”

(foto: Instagram/igorkojic)

(foto: Instagram/igorkojic)

Vendi se na kraju dotakla i Ćazima Osmanija, kom su se, po njenom mišljenju, za sitne pare prodale naše pevačice, i time dokazale da nisu prave Srpkinje, zbog čega se u grobu prevrće kneginja Milica.

3 komentara

3 Comments

 1. kos

  12. 01. 2017. at 14:07

  reče vendi i ode da je masnim rukama razvlače po šatorima i da trombolji raskvocane sise po instagramima nije da nije u pravu za sve što je rekla ali nije tvoje to da pričaš prangijom po leđima kamenjarku treba

 2. Rukoblud

  12. 01. 2017. at 14:09

  Pa ti Nemanjići su bili 10 puta gori, vadili oči rođenim sinovima, ubijali se zbog vlasti, ovo što rade Mrka i Ana je sitnica.

 3. Nina

  13. 01. 2017. at 11:44

  Mrka i Ana su dno dna, ona željna para a on ih ima od naroda, jos se eksponiraju, umesto da se zavuku u mišju rupu. Njegov brak i njegova ljubavnica je njegova stvar, ali svakog poštenog coveka iritira njihova bahatost

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

Poslednje vesti

Advertisement

Popularno

Advertisement
To Top