Neprepoznatljive: Sestre Kardashian se maskirale pa se našalile sa prolaznicima

Objavljeno: 19.03. 21:24

Sestre izgledaju neprepoznatljivo pod maskama (foto: Snapchat)

Sestre izgledaju neprepoznatljivo pod maskama (foto: Snapchat)

Kako je najlakše da prođete nezapaženo ako ste planetarno popularni poput sestara Kardashian? Maskirate se.

To su i uradile. Khloe Kardashian, Kendall i Kylie Jenner su juče u Los Anđelesu posle dužeg vremena mogle slobodno da se kreću bez da ih u stopu prate paparaci tako što su bile neprepoznatljive.

Ovo je supermodel Kendall (foto: Snapchat)

Ovo je supermodel Kendall (foto: Snapchat)

Khloe je stavila sedu periku i prerušila se u baku iz Albukerkija, dok je Kendall imala crvenu, kovrdžavu periku i naičare za sunce. Najmlađa Kylie je bila uhoda poznatih, Sarah, i nosila je naočare za vid, mada su je prepoznatljive napućene usne odavale.

Khloe kao seda bakica (foto: Snapchat)

Khloe kao seda bakica (foto: Snapchat)

Sestre su uskočile u u autobus za turističko razgledanje Holivuda i vozile se L.A-jom, dok je turistički vodič govorio o kućama poznatih i slavnih i naveo čak i restoran u koji, navodno, Kim Kardshin obožava da ide. “Pitaj ga o Kardashianovima. Kartashianovi? Ne želim da pričam o Kartashianovima”, našalila se Khloe u jednom trenutku.

Ovaj šaljivi video, koji je Kylie snimila, verovatno će biti prikazan u emisiji Koktails with Khloe, a kako je izgledao njihov provod, pogledajte ovde.

Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

1 komentar

  1. Kylie Qeen

    Hahahahahahaha
    super maske hahahhah

eminem 3
Hot or not

Nakon 2 decenije Eminem promenio svoj prepoznatljivi imidž i pustio bradu

Još otkako se pojavio na javnoj sceni Eminem neguje prepoznatljivi look koji uključuje izblajhano plavu kosu, ošišanu na kratko, široku garderobu i golobrado lice, a skoro...