Prati nas

Nepromišljenim postupkom na Instagramu napravila problem dečku u zatvoru

Šokantno

Nepromišljenim postupkom na Instagramu napravila problem dečku u zatvoru

(foto: Channel 5)

(foto: Channel 5)

Lauren Goodger, zvezda jednog od najgledanijih britanskih rijalitija TOWIE, još jedanput je uspela da dovede svog dečka Joeya Morrisona u nezgodnu situaciju, i to zbog posta na Instagramu.

Podsetimo, Joey već 7 i po godina služi zatvorsku kaznu zbog serije krivičnih prekršaja. Ipak, nakon medijske afere koja se pokrenula oko toga što je lajkovao fotku drugoj devojci na Instagramu, pokrenulo se pitanje odakle njemu uopšte pristup ovoj društvenoj mreži, budući da ne bi smeo da ima mobilni telefon u zatvorskoj ćeliji.

Goodgerova je na kraju rešila celu situaciju tako što je priznala da ona vodi njegov Instagram profil, te se tako Morrison spasao kazne koja bi mu sledovala da je prokrijumčario telefon u zatvor.

Ipak, rijaliti zvezda mu je ponovo natovarila probleme na vrat nakon što je na svom Instagram nalogu objavila fotku u kojoj njen dragi bez majice leži u zatvorskoj postelji. Iako je Lauren samo želela svima da poruči koliko joj nedostaje dečko, ubrzo su krenula da stižu pitanja tipa: “Pa, odakle ti ovaj njegov selfi? Fotka je novija, što znači da ju je sam ufotkao i poslao ti je? Odakle mu telefon u zatvoru?”

(foto: Instagram)

(foto: Instagram)

Nepromišljena rijaliti zvezda je brže-bolje uklonila ovu fotografiju, ali šteta je već bila učinjena. Britanski mediji su se dokopali spornog selfija, zbog čega će najverovatnije ponovo biti pokrenut postupak protiv Joeya zbog kršenja jednog od osnovnih pravila pritvora.

Iako predstavnici medija pokušavaju da stupe u kontakt sa Goodgerovom, ona se ne javlja na telefon niti odgovara na poruke u kojima se traži od nje da objasni odakle joj fotografija.


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Josipa

    14. 03. 2017. at 01:54

    Ko sa glupacom carsaf guzva ovako prolazi

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top