Prati nas

Šou TLZP podiže nivo tolerancije o LGBT populaciji

Šou TLZP podiže nivo tolerancije o LGBT populaciji

Muškarci kao žene obeležili TLZP

Muškarci kao žene obeležili TLZP

 

Poznato je da Srbija nije zemlja koja je naklonjena LGBT populaciji, bez obzira ne brojne ustavne odredbe i uticaje političara da su svi građani naše zemlje isti! U prilog tome govori i to što već 2 godine u Beogradu nema Parade ponosa, koja uvek bude otkazana u poslednji čas iz bezbednosnih razloga.

Ipak, jedan televizijski format koji obara rekorde gledanosti Tvoje lice zvuči poznato, uspeo je da bar malo smanji tenziju i nauči televizijski auditorijum toleranciji – suptilno im podmetnuvši muškarce u ulozi žena, koje nacija već nedeljama unazad obožava.

Aleksa Jelić, Nenad Knežević Knez, Boris Milivojević i Željko Šašić su nas svojim imitacijama oduševili i do suza nasmejali. Novinari GayEcho portala pitali su poznate muškarce koja žena im je bila omiljena za imitaciju.

“Uf, ne znam… Ana Kokić, Tina Turner… Oba kostima su bila nezgodna. Više sam skakao kad sam bio Tina, pa ću se opredeliti za nju”, rekao je Boris, dok se Knez izjasnio da se najbolje osećao kao Mary J Blige, koja mu je i donela pobedu. “Mislim da sam kao Mary J Blige bio bolja mačka, a Barbara mi je nekako posebno prirasla srcu. Sa obe sam prošao kompletnu transformaciju”, smatra Knez.

“Sneki mi je bila baš, baš odlična. Vidi, niko nema bolje noge od nje, ali sam se trudio. Čak sam i namigivao. Bio sam baš zgodan”, kroz smeh kaže Željko, dok Aleksa otkriva da se najbolje osećao u ulozi Beyonce.

“Ako kažem Bijonse, naljutiće mi se Ceca, a ako kažem Ceca, naljutiće mi se Nataša. Ipak, neka bude to Beyonce.Najviše sebe sam uložio u tu imitaciju.”

Redakcija Tracara.com7 komentara

7 Comments

 1. Lana

  04/01/2014 at 1:10 pm

  Steta sto Aleksa nije zensko,bio bi najbolja riba na estradi ;)

 2. Kaca

  04/01/2014 at 4:22 pm

  Meni je Knez kao Mary J Blige najvise podsetio na zenu. I moze se reci da je on puno lepsi kao zena, nego kao muskarac. :D

 3. Maja

  04/01/2014 at 6:20 pm

  Aleksa je gay….

 4. Jovan

  04/01/2014 at 6:23 pm

  A svi su lepše žene nego muškarci. I Skaj je bio Amy i Marija, koliko se ja sećam…

 5. Milica

  04/01/2014 at 7:19 pm

  Aleksa je ge-genijalan. Koje transformacije, od najmuževnijeg strastvenog argentinca, do ženstvene Bijonse i totalno nedefinisanog i otkačenog Robija Vilijamsa. KOmpletan umetnik,naravno da ispada iz klišea i da izaziva razne komentare. Nadam se da ćemo ga gledati u nekom mjuziklu gde će tako dobro pevati, plesati, glumiti, a možda i svirati, pošto i svira nekoliko instrumenata.

 6. N

  05/01/2014 at 1:45 am

  Istina da je sou bio veoma interesantan, ono sto mi se svidelo jeste to sto je novac iso u humanitarne svrhe…malo me iznerviralo to sto je Sara bila na drugom mestu, jer su ostali bili mnogo, mnogo bolji…ali jeste glupo to sto promovisu ovu gey populaciju, meni je to bezveze skroz, jasno je da se ova Srbija polako ali sigurno gasi, nazalost… :)

 7. Br

  05/01/2014 at 2:34 am

  Sara nije zasluzila drugo NEGO PRVO! Z

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top