Prati nas

Nicki Minaj opet ispala bradavica!

Hot!

Nicki Minaj opet ispala bradavica!

Slučajno ili namerno? ( foto: Breathe Heavy )

Slučajno ili namerno? ( foto: Breathe Heavy )

Nicki Minaj je pevačica o čijim se oblinama govori skoro podjednako koliko i o njenim pesmama, a ona je još jednom dala povoda da se piše o tome.

Ne, ovoga puta se ne radi o njenoj čuvenoj guzi nego o grudima. Popularna reperka je već ranije imala incident sa ispadanjem grudi na sceni, a upravo u emisiji Whatch What Happens Live je govorila na tu temu rekavši da joj je bilo jako neprijatno kada joj se to dogodilo i da je to teže podnela neko poteškoće koje je imala sa kostimom na dodeli MTV VMA.

Nicki Minaj objavila novi spot

Da ironija bude veća, na samom početku emisije Nicki još jedanput nije uspela da obuzda svoje bujno poprsje i njena bradavica je ispala u emisiji koja se prenosi uživo na američkoj televiziji.

Pogledajte prvi minut spomenutog šou programa i javite nam da li je Nicki doživela slučajni peh ili je u pitanju samo dobar marketing kako bi što više pažnju skrenula na novi CD koji je odnedavno u prodaji?5 komentara

5 Comments

 1. watt

  18/12/2014 at 9:14 pm

  Prvo sam pomislila da je izašao neki novi spot.
  Izgleda da nije. -_-

 2. Ceca

  18/12/2014 at 11:42 pm

  Je l’ moze neko da mi objasni do detalja kako se postavlja fotka? :( Sve uradim i nece da je pokaze :(

 3. Anna

  18/12/2014 at 11:46 pm

  Dzaba joj ispala bradavica, tesko sta moze skrenuti paznju sa te presmesne face.

 4. Nicki Minaj's Biggest Barb

  19/12/2014 at 1:55 pm

  Može li neko da mi napiše u kojoj minuti i sekundi se to desilo jer sam ja juče gledala intervju i nisam to vidjela. Pričala je o tome da li joj je to bio veći blam (ali kad se to desilo prije više godina) ili problem sa haljinom na VMAs ove godine! Gdje je to u ovom snimku molim vas?

 5. Nicki Minaj's Biggest Barb

  19/12/2014 at 2:02 pm

  Ovih dana ima toliko intervjua zbog toga što je The Pinkprint izašao a vi ste baš ovaj izdvojili. U intervjuu CRWN govori o pjesmi All things go u kojoj je pisalao najličnijim stvarima o životu, u intervjuu govori kako je kad je bila mala živjela sa bakom i starijim bratom dok su joj roditelji bili u Americi. Ona je tada mislila da će se vratiti brzo ali nedelje su prolazile a nisu se vraćali. Kad se majka vratila posle više godina, svaki put kad je išla negdje autom, Nicki je trčala za autom a uveče bi legla sa njom da spava i čvrsto bi je zagrlila u smislu kao: Ne, ne, nigdje ti više ne ideš . Nećeš me ostaviti. O tome naravno ne pišete. A ovu izmišljotinu ste napisali, svaka vam čast! Bravo N.M!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top