Prati nas

Nicki Minaj započela rat sa slavnim dizajnerom zbog Jennifer Lopez

Extra

Nicki Minaj započela rat sa slavnim dizajnerom zbog Jennifer Lopez

(foto: Instagram/nickiminaj)

(foto: Instagram/nickiminaj)

Već neko vreme nismo čuli nijedan napad na kolege od strane Nicki Minaj, ali ako ste pomislili da se 34-godišnja reperka smirila i ostavila konflikte po strani – niste u pravu.

Poznata po svojoj konfliktnoj prirodi i pronalaženja rasizma čak i tamo gde ga nema, Nicki je ovoga puta osula paljbu na slavnog dizajnera cipela Giuseppea Zanottija i to zbog saradnje sa Jennifer Lopez na novoj kolekciji.

“Ovo je sjajno. Giuseppe Zanotti misli da je sasvim okej da nazove patike po meni, ali njegov PR tim ne želi da odgovori na moje pozive”, započela je ona na Twitteru. “U to vreme mi je rekao da sam ga inspirisala da dizajnira patike u moju čast. Čak sam ih i nosila na naslovnoj strani jednog magazina. Kada je nedavno sarađivao sa jednom zvezdom, moj tim je pokušao da ga dobije, ali niko nije odgovorio na pozive. Izguglajte i pronaći ćete različite parove patika koje ja nazvao po meni. Mala crnkinja može da te inspiriše, ali nije vredna kolekcije, moj č*mugo”, napisala je ona, što, po mnogima, nije imalo osnova za rasizam jer je i sama Lopezova tamnije puti.

Ipak, mnogi se slažu sa tim da je Zanotti oštetio pevačicu i da joj duguje novac, tako da je trend na ovoj društvenoj mreži postao šaljivi haštag #GiuseppeWhatsGood. Sa druge strane, drugi ističu da nema nikakvo legalno pravo na tužbu, ako je već pre nekoliko godina nije htela da uzme novac od Giuseppea nego je to smatrala odavanjem počasti.

Da li će ova priča naći resplet na sudu, ostaje nam da vidimo.


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top