Prati nas

Nicole Kidman objasnila svoje komično tapšanje na dodeli Oskara

Extra

Nicole Kidman objasnila svoje komično tapšanje na dodeli Oskara

Nicole je svojim tapšanjem zabavila ceo svet (foto: Screenshot)

Nicole je svojim tapšanjem zabavila ceo svet (foto: Screenshot)

Ovogodišnja dodela Oskara imala je prilično šokantnu završnicu, ali je tokom ceremonije gledaocima kraj malih ekrana osmeh, ali i čuđenje na licu izazvalo poptuno nesvakidašnje tapšanje Nicole Kidman koju su kamermani nekoliko puta zumirali dok je sedela u prvom redu.

Umesto da smisli neki bezazleni izgovor zašto je tapšala kao foka, zvezda Mulen Ruža je objasnila da je za to kriv njen nakit. U emisiji Kyle & Jackie O show, Kidmanova je izjavila: “Pomislila sam ‘Zaista želim da tapšem’ jer bilo bi gore da nisam tapšala, zar ne? Svi bi se pitali ‘Zašto Nicole ne tapše'”, kazala je ona.

kidman

Na dodeli nagrada Filmske akademije, na kojoj je bila nominovana u kategoriji Najbolje sporedne ženske uloge za film Lion, 49-godišnja australijska glumica nosila je 119-karatni prestižni Harry Winston nakit, među kojim je bio i dijamatima optočen prsten.

“Bilo je zaista teško tapšati jer sam nosila ogroman prsten koji nije bio moj. Bio je predivan, ali sam se bojala da ću ga oštetiti budem li tapšala. I zar ne postoje mnogo važnije stravi od mog tapšanja poput foke”, pita se zvezda na kraju.

 


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top