Prati nas

Nicole: Od svih sam krila da imam bulimiju!

Šokantno

Nicole: Od svih sam krila da imam bulimiju!

Po prvi put javno govori o bulimiji

Po prvi put javno govori o bulimiji

 

Pevačici Nicole Scherzinger trebalo je mnogo da progovori o bulimiji, od koje je obelala kada joj je bilo 25. Po prvi put, u intervjuu za aktuelno izdanje britanskog Cosmopolitana egzotična Nicole otvoreno je govorila o poremećaju ishrane koji je imala.

“Teško mi je da govorim o bulimiji. Misim da niko od mojih saradnika, kao ni članovi porodice, nisu znali. Dobro sam to krila. Bilo me je sram. Znala sam da to nije ni normalno, ni zdravo, zato što sam povređivala samu sebe”, rekla je Nicole.

Američka zvezda, kojoj je sada 36 godina, kaže da je shvatila da su se stvari otrgle kontroli kada je pala u nesvest na svetskoj turneji. “Sećam se da me je  menadžer pronašao onesvešćenu na podu na Malti. Mislila sam da ću izgubiti sve što volim ako ne počnem da volim sebe samu”, poručila je pevačica, dodajući da više nikada neće dozvoliti sebi da dođe u stanje od pre desetak godina.

Redakcija Tracara.com
Foto: Facebook5 komentara

5 Comments

 1. i ja je imam

  03/07/2014 at 11:54 am

  pa sta
  malo jedem, malo povracam i tako u krug

 2. Sara

  03/07/2014 at 11:58 am

  ovde bas ironicno da kliknes na -povraticu-

 3. Miss Sofi

  03/07/2014 at 1:31 pm

  Pre dve godine pricala je o ovome u jednoj emisiji, tako da ovo nije novost! https://www.youtube.com/watch?v=kv-bOth9W8I Sada o tome ponovo govori u Cosmopolitan-u. Ne mogu da zamislim da tako talentovana i lepa osoba ne voli sebe, pored toliko fanova koji je obozavaju, ukljucujuci i mene… S druge strane, mnogo mi je drago sto se izborila sa tim i sto sada zivi normalno. Zaista svi koji je prate znaju koliki je talenat,koliko je duhovita i koje su njene mogucnosti… Svakako Nicole je veliki uzor i inspiracija za mene! #NicoleScherzyFan

 4. pifi

  03/07/2014 at 5:19 pm

  mene je malo smorilo koliko vrti tu pricu. ni meni nije jasno kako je to uvrtela u glavu, ali naravno kontam da i ljudi koji super izgledaju u svojoj glavi mogu da iskonstruisu totalno drugaciju sliku.

 5. KC

  03/07/2014 at 5:28 pm

  Volim Nicole, ali mislim da, ako već ne izmišlja, onda pominje ovo kao sredstvo za reklamu singla i promociju novog albuma koji treba da joj izadje uskoro. Znam da je bezveze, ali to je Holivud, tamo ništa nije neobicno odavno. A Nicole ne vazi za kreativnu osobu, tako da mi nije čudno što ne izmisli nešto šokantno, a bolje..

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top