Connect with us

Nicollette Sheridan ošamarila advokata

Šokantno

Nicollette Sheridan ošamarila advokata

Bivša Očajna domaćica, Nicollette Sheridan ošamarila je svog advokata u sudu u Los Anđelesu!

Glumica je ovo uradila kako bi prikazala silu koju je njen bivši šef, scenarista serije Očajne domaćice, Marc Cherry navodno primenio, 24. septembra 2008. godine. On tvrdi da ju je samo pomilovao po obrazu, kako bi joj objasnio šta njen lik u seriji treba da uradi.

No, Sheridanova je tako jako ošamarila advokata da mu je glava odletela na drugu stranu, a zatim je poroti objasnila šta se tog dana dogodilo. Pitala sam ga nešto u vezi sa scenarijem, kada mi je prišao i udario me desnom rukom,” rekla je glumica i zaplakala. “Rekla sam mu – ‘Udario si me, to uopšte nije u redu, nije u redu.’ Nisam navikla da me udaraju. Bilo je šokantno, ponižavajuće. Meni je nezamislivo da me udari šef.”

Na posao se vratila jer je bila profesionalna i želela da sve odradi kako treba, a Cherry se kasnije izvinio u njenoj prikolici. “Rekao je da me na kolenima moli za oproštaj. Pitala sam ga zašto je to uradio, a on mi je odgovorio da nije znao šta sam želela.

Nicollette je u seriji tumačila lik Eddie Britt, koja u petoj sezoni gine u nesreći. Glumica je tada tužila produkciju i scenaristu serije. Šuška se da će se na suđenju, kao svedoci pojaviti i ostale domaćice iz Visterija lejna –  Eva Longoria, Felicity Huffman, Marcia Cross i Teri Hatcher.

 


Loading...
Pročitaj ceo tekst
Oglas
1 komentar

1 komentar

  1. JelenaKarleusa

    02/03/2012 at 2:15 pm

    TO JE VIDJELA OD MENE JA SAM 1 NA SVIJETU OSAMARILA ADVOKATA KADA SAM SE RAZVODILA OD KARICA

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top
error: Hvala što nas čitate! © 2017 Tračara